Kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Uranhay

Kilopat
Süper Moderatör
Katılım
30 Mayıs 2018
Mesajlar
2.465
Çözümler
9
Yer
Türkiye
Çok kaliteli bir ürün olmasına gerek yok. Üniversitede kullanmak için alacağım. Net bir bütçem yok. Çok pahalı (örneğin 2000 TL) olmasın yeter. Var mı öneriniz?
 
Çok kaba duruyor ya. Daha küçük bir model var mı?
Kaba durmasının nedeni pedlerinin kulağı tamamen kapatmak için tasarlanmış olması. Daha küçük olan sadece JBL 500T mevcut fakat kulağı kapatmak yerine kulağa baskı uyguladığından konfordan ödün veriyorsun. Uzun kullanımda acıtıyor ve terletiyor. Aynı şekilde kulağı tamamen kapatmadığı için ses kalitesi de Q10'a göre geri planda kalıyor.



Alternatif olarak bunlarda mevcut.
 
Çok kaba duruyor ya. Daha küçük bir model var mı?

Edifier'den ve JBL'den birkaç model ve Audio Technica'dan 1 model var 2000TL altı. Bunlar ses ürünleri üreten firmaların ürünleri. Diğer her türlü ıvır zıvırı üreten firmaların ürünleri de vardır mutlaka. Fakat bu tarz küçük kulaklıkların ciddi ergonomi sorunları var. Bir süre kullanımdan sonra kulakta ağrı yapıyorlar. Q10i veya Edifier'in bu modelleri nispeten daha iyi bir tercih olabilir. En azından kulak kepçesinde çok ciddi bir baskı yapmama ihtimali var.

Bunlar arasında Bluetooth versiyonu, 5 dakika şarj ile kullanım süresi gibi bazı farklılıklar mevcut. JBL'den bir ürün öneremeyeceğim çünkü şahsi fikrim ciddi malzeme kalitesi vs sorunları var.

Edifier;
1249TL.

1749TL. Bunda ANC mevcut. Eğer ihtiyaç duyuluyorsa.

Audio Technica;
1800TL.

Audio-Technica ATH-S220BT kablosuz kulaklık, atHS220BTBk Amazon.com.tr
 
Merhaba. Çok bütçe sorunum yok. Tabi ki 10000 falan da olmasın. Ergonomi ve teknoloji önemli. Özellikle mikrofon performansı olarak bana hangi kulaklıkları önerirsiniz? Orta FP ürünleri veya ortanın biraz üstü olabilir. Çok aşırı müzikten anlayan biri değilim.
 
Merhaba. Çok bütçe sorunum yok. Tabii ki 10000 falan da olmasın. Ergonomi ve teknoloji önemli. Özellikle mikrofon performansı olarak bana hangi kulaklıkları önerirsiniz? Orta F/P ürünleri veya ortanın biraz üstü olabilir. Çok aşırı müzikten anlayan biri değilim.

5bin TL altı Anker Q45 olabilir.
5bintl üzeri Sennheiser accentum olabilir.

Aralarında neredeyse 2 katı fiyat farkı var rtings incelemesine göre bu fiyat farkına değecek fazla bir unsur yok gibi. Kabaca;

Accentum daha natural ses ve uzun batarya ömrü.
Q45 konfor ve daha iyi ANC.

Bu iki modele bakabilirsiniz. Tabii ki bütçeye göre arkadaşlar da alternatif ürünler önerecektir.

 

Geri
Yukarı