Kablosuz kulaklığı kablolu kullanmak

405531

Hectopat
Makaleler
2
Merhabalar. Ben bir kulaklık alacağım ama aklıma bir soru takıldı. Ben kablosuz kulaklık alırsam o kablosuz kulaklığı normal kablolu şekilde kullanabilir miyim? Kablosuz kulaklığın şarjı bittiğinde onu sarj etmeyi beklemeden şarj kablosuna bağlayıp kullanmaya devam edebiliri miyim? Bu şarjlı kullanma durumu bazı kulaklıklarda olduğunu biliyorum ama pek emin değilim bütün kulaklıklarda olduğundan aydınlatırsanız sevinirim.

Merhabalar. Ben bir kulaklık alacağım ama aklıma bir soru takıldı. Ben kablosuz kulaklık alırsam o kablosuz kulaklığı normal kablolu şekilde kullanabilir miyim? Kablosuz kulaklığın şarjı bittiğinde onu sarj etmeyi beklemeden şarj kablosuna bağlayıp kullanmaya devam edebiliri miyim? Bu şarjlı kullanma durumu bazı kulaklıklarda olduğunu biliyorum ama pek emin değilim bütün kulaklıklarda olduğundan aydınlatırsanız sevinirim.

Bazı kulaklıklarda böyle tip özellikler var, kulaklık kablosuz ama adamlar şarj bitse bile kullan diye giriş yapıp kutuda kablo da verebiliyor. Bunları internette aratabilirsin.

image.jpeg

AUX varsa kullanırsın. Airrpods Max'te yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı