Kablosuz kulaklık için Bluetooth adaptör iş görür mü?

yakup baran

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba masaüstü bir bilgisayar kullanıyorum ve Bluetooth özelliği yok. Bunu internetten alacağımız 100 liralık Bluetooth aparatları düzeltir mi? Kablosuz kulaklık almak istiyorum da.

Merhaba masaüstü bir bilgisayar kullanıyorum ve Bluetooth özelliği yok. Bunu internetten alacağımız 100 liralık Bluetooth aparatları düzeltir mi_ kablosuz kulaklık almak istiyorum da.

Evet tabi ki, ama düzgün bir şey alın yorumlara bakıp

En az 8-10 metreye kadar düzgün çalışır iyi bir BT alıcı.

herhangi bir öneriniz var mı baktım biraz ama bir kısmında 4.0 birilerinde 5.0 yazıyor 5.0 olanı mı almalıyım daha iyi olması için

5 veya 5.2 - 5.3 olanlar daha stabil bir bağlantı sunar tabi bağlayacağınız kulaklık da destekliyorsa. Ama mümkün olduğunca en yeni teknolojiyi sunanı alın, zaten geriye doğru destek vardır. Yani 5.2 destekli bir alıcı alırsanız mesela ondan önceki teknolojiye sahip bütün bluetooth kulaklıkları da destekler.

5 veya 5.2 - 5.3 olanlar daha stabil bir bağlantı sunar tabi bağlayacağınız kulaklık da destekliyorsa. Ama mümkün olduğunca en yeni teknolojiyi sunanı alın, zaten geriye doğru destek vardır. Yani 5.2 destekli bir alıcı alırsanız mesela ondan önceki teknolojiye sahip bütün bluetooth kulaklıkları da destekler.
ürün linki atabilirmisiniz acaba hiç 5.2 göremedim de

5.3 var mesela şu

UGREEN Bluetooth 5.3 Adaptörü PC Desteği Windows 11/10/ 8.1 için USB Bluetooth Dongle, Oyun Denetleyicisi, Kulaklık, Klavye, Fare ve Hoparlör ile uyumludur. Amazon.com.tr

satılmıyor galiba şuan stokta yok diyor

Amazon.com.tr iyimidir acaba

Hocam sağ tarafta satın alma seçeneklerine tıklayın orada göreceksiniz.

satınalma.JPG

ugreen_.JPG

Amazon İngiltere'den gönderiliyor kargo ve gümrük dahil 300 TL'ye alınabiliyor. Sizin paylaştığınız linkteki de zaten yurt dışından geliyor.

Ugreen iyidir, Amazon.com.tr üzerinde satılan ve yurt dışından gönderilen ürünleri de (eğer satın alma aşamasında gümrük vergisini de ekliyorsa başta alıyorsa yani) gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam sağ tarafta satın alma seçeneklerine tıklayın orada göreceksiniz.

Eki Görüntüle 2046280

Eki Görüntüle 2046285

Amazon İngiltere'den gönderiliyor kargo ve gümrük dahil 300 TL'ye alınabiliyor. Sizin paylaştığınız linkteki de zaten yurt dışından geliyor.

Ugreen iyidir, Amazon.com.tr üzerinde satılan ve yurt dışından gönderilen ürünleri de (eğer satın alma aşamasında gümrük vergisini de ekliyorsa başta alıyorsa yani) gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

1702115149314.png

Gümrük dahil midir buraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı