Kablosuz kulaklık, mouse ve kablolu klavye önerisi

84 tuş %75 Akko Jelly Switch

2.4GHz/Bluetooth/Kablolu Akko Klavye

GamaKay Kablolu Gateron Optik Switch

2.4GHz/Bluetooth/Kablolu Royal Kludge RK Switch(kendi switchleri ve oldukça iyi) Klavye (Red Switch sadece)

Kablolu/Bluetooth (bluetooth gecikme yaşatabilir kablolu kullanırsınız)

Beğenmezseniz daha fazla önerebileceğim klavye bulabilirim hocam, şu anlık bunlar. Zaten çoğu birbirinin benzeri tek fark switch ve keycaps genelde.

Hocam kabloludan kastım direkt kablolu olanlar bluetoothlu değil, örnek olarak steel series apex 5 hybrid gibi

Hocam kabloludan kastım direkt kablolu olanlar bluetoothlu değil, örnek olarak steel series apex 5 hybrid gibi
Hocam zaten kablolu kullanabiliyorsunuz hepsini. Sadece kaliteli diye attım ve gereksinime göre kullanırsınız ona takılmayın.

Sorun değil hocam, aklınızda soru kalmasın yeter. Bu attığım klavyelerin hepsi birbirinden güzel. Beğenin bakın tarzınıza uygun olanı seçin. Olmadı buluruz yine.
Hocam hepsi güzeller gerçekten ama apex 5 örneğini sağ taraftaki tuş takımını da belirtmek için verdim, kusura bakmayın sizi de böyle boşa uğraşmış gibi hissettiriyorum ama

Hocam hepsi güzeller gerçekten ama apex 5 örneğini sağ taraftaki tuş takımını da belirtmek için verdim, kusura bakmayın sizi de böyle boşa uğraşmış gibi hissettiriyorum ama
Numpadli istiyorsunuz yani? %75 numpadli sayılmıyor hocam, sorun yok Numpadlilerin fiyatı fazla olabilir bakmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…