Kusura bakmayın hocam sizi de yoruyorumNumpadli istiyorsunuz yani? %75 numpadli sayılmıyor hocam, sorun yokNumpadlilerin fiyatı fazla olabilir bakmak gerek.
Kusura bakmayın hocam sizi de yoruyorumNumpadli istiyorsunuz yani? %75 numpadli sayılmıyor hocam, sorun yokNumpadlilerin fiyatı fazla olabilir bakmak gerek.
Klavye, mouse ve kulaklık arıyorumEliniz kaç santim? Ve ne tür tutuyorsunuz?
Ninjutso Sora, Lamzu Mini, az daha çıkarsan viper v2 pro var. Klavye olarak, EPORMAKER TH66 veya 80 modelini öneririm. Kulaklık pek bilemiyorum. Yoksa sadece klavye mi arıyorsunuz? Pek diğer ekipmanlar hakkında yorum yok gibi.
Şunla başlayayım hocam TTC switch, kalitelidir gayet.![]()
54.17AU $ 33% OFF|Aigo A100 oyun mekanik klavye 2.4G kablosuz USB tip c kablolu mavi anahtarı 100 anahtar Hot Swap şarj edilebilir oyun klavye| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Renkler hoşunuza giderse bu : https://www.amazon.com.tr/RK-ROYAL-KLUDGE-RK96-Değiştirilebilir/dp/B0BQ73D6FL/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2ISA7K1UF3FKR&keywords=%90+klavye&qid=1680650145&s=computers&sprefix=90+k,computers,571&sr=1-5
Çok teşekkürler hocam zahmet verdimBi bunları bulabildim kaliteli ve orta fiyatlı olarak. Türkiye'de bulunanları da artık başkaları atabilir o taraflara pek bakmıyorum ben![]()
Sorun değil hocam.Çok teşekkürler hocam zahmet verdim
Dediğim gibi kulaklıkları pek bilemiyorum. Ninjutso Sora veya XM2we önerebilirim. Klavye olarak, EPOMAKER TH66 veya 80 modelini yine öneririm. Tam boy değil ama, aklınızda bulunsun.Klavye, mouse ve kulaklık arıyorum
santim olarak hiç bilmiyorum ama biraz büyük diyebilirim
Çok teşekkürlerDediğim gibi kulaklıkları pek bilemiyorum. Ninjutso Sora veya XM2we önerebilirim. Klavye olarak, EPOMAKER TH66 veya 80 modelini yine öneririm. Tam boy değil ama, aklınızda bulunsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.