Kablosuz kulaklık ve mikrofon önerisi

LeYoR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben genelde FPS oyunları oynayan, dizi ve anime izleyen, zamanımın çoğunu Discord'da geçiren biriyim. Sizlerden kablosuz kulaklık ve ayrı olarak bir mikrofon önerisi istiyorum. Kulaklığın kaliteli ses verebilmesi ve düşük gecikmeye sahip olması benim için önemli. Mikrofondan anlamıyorum ama sesimi kaliteli alabilmeli. Bütçem çok; tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum😊

Bütçem çok derseniz çok uçuk şeyler çıkabilir onun için ürünler için net ayırabileceğiniz bütçeleri belirtin.

Anlıyorum beni aydınlattığın için sağ ol; kulaklık ve mikrofon fiyatlarına pek aşina olmadığım için yazdım. O zaman bu ikisi için 10-15k bütçem var ve üstüne çıkabilirim.

G PRO X 2 alabilirsiniz kulaklık olarak. Mikrofon olarak da QuadCast alabilirsin.

Kulaklık için Sony WH-1000xm4 veya bütçe çıkarsa XM5 önerebilirim.

Sony WH-1000xm4 daha çok günlük kullanım yürüyüş müzik için daha iyi olabilir ya oyun vs oynadığını da belirtmiş bence çok uygun olmaz.

G PRO X 2 alabilirsiniz kulaklık olarak. Mikrofon olarak da QuadCast alabilirsin.

Sony WH-1000xm4 daha çok günlük kullanım yürüyüş müzik için daha iyi olabilir ya oyun vs oynadığını da belirtmiş bence çok uygun olmaz.

Bana da tip olarak günlük kullanım için gibi geldi.

Oyun konusunda da üzecek bir kulaklık değil bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı