Kablosuz kulaklıklarda neden 7.1 yok?

bakiaygul

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım. Seçeneklere bakarken kablosuz kulaklıklarda 7.1 teknolojisi olmadığını fark ettim.
1) Bunun sebebi nedir?
2) 7.1 olamayan bir kablosuz kulaklık alırsam rekabetçi oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım. Seçeneklere bakarken kablosuz kulaklıklarda 7.1 teknolojisi olmadığını fark ettim.
1) Bunun sebebi nedir?
2) 7.1 olamayan bir kablosuz kulaklık alırsam rekabetçi oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkürler.
7.1 pahali kulakliklar harici berbat calisiyor, pahali kulakliklarda daha iyi ama yine de bence oyunlarda kullanilacak bir sey degil.

Pahalı kulaklıktan kastın nedir dostum? Mesela SteelSeries Arctis 1 Wireless almayı düşünüyorum. Oyunlarda yeterli olur mu? Fiyatı 3300 civarı.

Önereceğin bir kulaklık var mı 3 bin civarı?
Dediginiz kulaklikta berbat calismaz ama yine tam 7.1 performansi alamayabilirsiniz. Benim bahsettigim 7.1 rampage kulakliklar falan. 3300tlye alacaginiz kulaklikta berbat bir 7.1 olmaz, idare eder. Ama bence oyunda 7.1 guzel olmuyor, ben begenemedim.

Kulaklıklarda yazan 7.1 hikaye, günümüz oyunlarında hangi stereo kulaklığı takarsan tak oyun zaten sana 360 derece çevresel ses sunuyor.
7.1 ile 360 hemen hemen benzer sistemler. 360 çevresel ses sunan oyunlarda 7.1 açmak attan inip eşeğe binmek olur.
En iyi ses deneyimini çevresel 360 veriyor şu anda. Bunu en iyi şekilde algılamak için frekans ve ekolayzer daha önemli. O yüzden geniş frekansa ve güzel eko yapılabilecek kulaklıklar bence gerçek 7.1'den daha da önde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı