RTX 4060 Tİ 16 GB
Decapat
Daha fazla
Başlıkta belirttiğim gibi bir klavye istiyorum. Rengi siyah ya da beyaz olsun. RGB olsun ayarlanabilirse güzel olur. Switch konusunda problem yok zaten sesine bakarım. Redragon markası hoşuma gitti ama TKL yapıyorlar mı bilmiyorum. Bütçem 3500 daha altı olursa iyi olur. Keycaplerdeki harfler klavyenin ışığından beslensin(adını bilmiyorum o keycap türünün).Ekstra kablolu bağlanma özelliği de olursa tadından yenmez.
AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Linux, Mac ve Windows’ta gelişmiş klavye yapılandırması için QMK’yı destekler, Hotswap edilebilir.www.gaming.gen.tr
Akko V3 Pro cream yellow switch mükemmel ötesi.
Hocam kablosuz değil bu model 5075 modellerine yönelmesi daha iyi olur bu bütçede.AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Linux, Mac ve Windows’ta gelişmiş klavye yapılandırması için QMK’yı destekler, Hotswap edilebilir.www.gaming.gen.tr
Akko v3 pro cream yellow switch mükemmel ötesi.
RGB ışıkları ayarlanabiliyor hocam benim attıklarımda. Üründe sorun çıkarsa site en kötü ihtimalle iade yapıyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi de gayet iyi hocam akko klavyelerinin. TR de çok bilinmese de kaliteli markadır.Öneri için teşekkürler birkaç sorum olacak. Gaming Gen TR'den aldığım ürün bozuk çıkarsa vs. müşteri hizmetleri nasıl, bu klavyenin RGB ışıkları ayarlanabiliyor mu Logitech ürünleri gibi, malzeme kalitesi nasıl.
Hocam kablosuz değil bu model 5075 modellerine yönelmesi daha iyi olur bu bütçede.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
RGB ışıkları ayarlanabiliyor hocam benim attıklarımda. Üründe sorun çıkarsa site en kötü ihtimalle iade yapıyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi de gayet iyi hocam Akko klavyelerinin. TR de çok bilinmese de kaliteli markadır.
Hocam kablosuz değil bu model 5075 modellerine yönelmesi daha iyi olur bu bütçede.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
RGB ışıkları ayarlanabiliyor hocam benim attıklarımda. Üründe sorun çıkarsa site en kötü ihtimalle iade yapıyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi de gayet iyi hocam Akko klavyelerinin. TR de çok bilinmese de kaliteli markadır.
Hocam %75 tuşlu olur mu yoksa TKL mi istiyorsunuz ?Teşekkürler ama sizin attıklarınızın görünümünü sevmedim başka önerebileceğiniz marka var mı?
Aula f87 var.Teşekkürler ama sizin attıklarınızın görünümünü sevmedim başka önerebileceğiniz marka var mı?
Yeni fark ettim kablosuz olmadığını ama evet 5075 TKL modeli var ise yönelmek çok daha iyi olur.
Hocam %75 tuşlu olur mu yoksa TKL mi istiyorsunuz?
Aula F87 var.
Aula F87 Mekanik RGB TKL GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F87 Mekanik RGB TKL GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
aula f87 Modelleri, Fiyatları - Trendyol
aula f87 ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!www.trendyol.com
Ayrıca bütçen artarsa bu çok iyidir.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Farklı farklı modeller de ekleyim, zevkinize göre seçin hocam.
Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Coverzone Ajazz AK820 Pro%75 Mekanik Klavye, TFT Akıllı Ekran ve Düğmeye Sahip Gasket-Mounted Oyuncu Klavyesi, Bluetooth 5.1/2.4g Kablosuz/Type-C Kablolu (AK820 PRO - Mor Beyaz - Gift Switch) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Coverzone Ajazz AK820 Pro%75 Mekanik Klavye, TFT Akıllı Ekran ve Düğmeye Sahip Gasket-Mounted Oyuncu Klavyesi, Bluetooth 5.1/2.4g Kablosuz/Type-C Kablolu (AK820 PRO - Mor Beyaz - Gift Switch) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VGN V87 Mekanik Klavye
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Hocam hepsi birbirine yakın klavyeler zevkinize göre seçin. Benim tercihim attığım Akko'lar olurdu ama tercih meselesi.
Hocam malzeme kalitesi üzmez iyi klavye. Evet RGB ayarlanıyor. Switch türü linear yani red gibi bir basım hissiyatı olur. Ses testini de ekleyim size.Hocam TKL olmalı.
VGN V87 Mekanik Klavye hocam bu bayağı hoşuma gitti beyaz rengi RGB'si ayarlanabiliyor mu ve malzeme kalitesi nasıl bilginiz var mı? Ve hangi switch kullanılmış.