melih.budak
Megapat
Selamlar, cevabın için teşekkür ederim. Ama emin miyiz? Ucuz bir mouse değil ve aldıktan sonra bu sorunları yaşarsam gerçekten çok keyifsiz olur benim için. Çift tıklama problemi Logitech'te yaşadığım en büyük sorun. Sadece sol click de değil. Orta tuş, sağ click, fonksiyon tuşları. Bütün tuşlarda yaşıyorum bu çift tıklamayı.g305 lightspeed kullanmış biri olarak 903 veya G pro X superlight tercih edebilirsin, logitechin yeni ürünleri pişman etmiyor.
Bahsettiğin çift tıklama sorunlarını 2 yıllık g305 deneyimim sırasında hiç yaşamadım. Tek sıkıntı 1. yılın sonunda her mouse'un kaderinde olan tekerlek kaydırma sorunu oluştu. Bunu da içini açıp temizleyerek halledebilirsin. Çok vermeyim diyorsan direkt 305 de alabilirsin pişman etmez.Selamlar, cevabın için teşekkür ederim. Ama emin miyiz? Ucuz bir mouse değil ve aldıktan sonra bu sorunları yaşarsam gerçekten çok keyifsiz olur benim için. Çift tıklama problemi Logitech'te yaşadığım en büyük sorun. Sadece sol click de değil. Orta tuş, sağ click, fonksiyon tuşları. Bütün tuşlarda yaşıyorum bu çift tıklamayı.
1000TL ---
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
1700TL
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
2300TL
Darmoshark M3 4K Wireless Mouse
Bu modelde kutu içeriğinden sadece 4K dongle çıkmaktadır. Bu dongle ile mouse 1000-2000-4000 Hz seçenekleri ile kullanılabilir. Kutu içeriğinden Grip Tape çıkmamaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...wraithesports.com
3000TL üzeri Top Tier fareler
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ninjutso Sora 4K Wireless Mouse
Kargoya verilme süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Bunlar zaten oyuncu tarzı. RGB dediğiniz çok fazla batarya tüketir o yüzden kablosuz mouselarda çok kullanılmaz. Çünkü RGB'için ekstra batarya ömrü sunmaya daha büyük batarya taksalar busefer mouselar aşırı ağırlaşır bir anlamı kalmaz. Bu mouselar 50-60 gram ağırlığa sahip tüy gibi mouselar.Selamlar, Lamzu Atlantis'in teknik özellikleri çok hoşuma gitti. Bu tarz biraz daha RGB özelliğe sahip yani oyuncu tarzı bir mouse var mı bildiğiniz?
Elim bileğimden itibaren orta parmak ucuna kadar 19 cm. Tutuş şekli olarak neyi kastettiğinizi tam anlamadım.Elinizin ölçüsü ve tutuş şekliniz nedir? Superlight vesaire önermiyorum. Elinizin ölçüsüne göre uygun mouse bulabiliriz.