Kablosuz mouse önerisi

Bütçe
-

melih.budak

Megapat
Selam,

Biliyorum Sosyal'e bu tarz çok fazla konu açılmıştır. Fakat, burada gerçekten uzun süreler kullanabileceğim sağlam bir mouse arıyorum. Öncelikle farenin kablosuz olması çok önem arz ediyor. Kablolu olanların kablosu çok çabuk eskiyor ve temassızlık yaratabiliyor.

Mouse için aradığım diğer özellik ise Click sayısının uzun ve güvenilir olması. Logitech G300s kullanıyorum. Aldıktan sonra 1 yıl içerisinde çift tıklama sorunları ve kablo temassızlık sorunları ortaya çıktı. Servise gitti yenisi geldi. Garantisi bitince de Omron japan Switch'ler ile kendim değişim sağlamak zorunda kaldım. O yüzden bu durumu yaşayacağım en az mouse hangisi ise tercih sebebim olur.

Herhangi bir bütçe kısıtlamam yok. Hatta eskiden beri gördüğüm ama Logitech olduğu için almaya çekindiğim Logitech G903 lightspeed mouse bile aklımda var. Almaya çekindiğim diyorum çünkü G300s de yaşadığım sorunlar geliyor aklıma.

Bu yüzden dostlar eğer malzeme kalitesi olarak sağlam, uzun ömürlü ve kablosuz bir mouse öneriniz varsa benim için çok güzel olur.

Herkese iyi sosyaller dilerim. ☺️

g305 lightspeed kullanmış biri olarak 903 veya G pro X superlight tercih edebilirsin, logitechin yeni ürünleri pişman etmiyor.
Selamlar, cevabın için teşekkür ederim. Ama emin miyiz? Ucuz bir mouse değil ve aldıktan sonra bu sorunları yaşarsam gerçekten çok keyifsiz olur benim için. Çift tıklama problemi Logitech'te yaşadığım en büyük sorun. Sadece sol click de değil. Orta tuş, sağ click, fonksiyon tuşları. Bütün tuşlarda yaşıyorum bu çift tıklamayı.

1000TL ---

1700TL

2300TL

3000TL üzeri Top Tier Mouselar

Elinizin ölçüsü ve tutuş şekliniz nedir? Superlight vesaire önermiyorum. Elinizin ölçüsüne göre uygun mouse bulabiliriz.

Selamlar, cevabın için teşekkür ederim. Ama emin miyiz? Ucuz bir mouse değil ve aldıktan sonra bu sorunları yaşarsam gerçekten çok keyifsiz olur benim için. Çift tıklama problemi Logitech'te yaşadığım en büyük sorun. Sadece sol click de değil. Orta tuş, sağ click, fonksiyon tuşları. Bütün tuşlarda yaşıyorum bu çift tıklamayı.
Bahsettiğin çift tıklama sorunlarını 2 yıllık g305 deneyimim sırasında hiç yaşamadım. Tek sıkıntı 1. yılın sonunda her mouse'un kaderinde olan tekerlek kaydırma sorunu oluştu. Bunu da içini açıp temizleyerek halledebilirsin. Çok vermeyim diyorsan direkt 305 de alabilirsin pişman etmez.

1000TL ---

1700TL

2300TL

3000TL üzeri Top Tier fareler

Selamlar, Lamzu Atlantis'in teknik özellikleri çok hoşuma gitti. Bu tarz biraz daha RGB özelliğe sahip yani oyuncu tarzı bir mouse var mı bildiğiniz?

G903 almak özellikle o fiyata saçma. İlla logitech isterseniz gidin GPROX 2 wireless alın ama onu almayın. Benim attıklarım ise GPROX 2'den bile daha kaliteliler.

Selamlar, Lamzu Atlantis'in teknik özellikleri çok hoşuma gitti. Bu tarz biraz daha RGB özelliğe sahip yani oyuncu tarzı bir mouse var mı bildiğiniz?
Bunlar zaten oyuncu tarzı. RGB dediğiniz çok fazla batarya tüketir o yüzden kablosuz mouselarda çok kullanılmaz. Çünkü RGB'için ekstra batarya ömrü sunmaya daha büyük batarya taksalar busefer mouselar aşırı ağırlaşır bir anlamı kalmaz. Bu mouselar 50-60 gram ağırlığa sahip tüy gibi mouselar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı