Kablosuz Mouse önerisi

Bütçe
1500-2500

stuoh

Hectopat
Merhaba, kendimi bildim bileli kablolu mouse kullanıyorum ve şu anda Cooler Master MM711 kullanıyorum. Mouse ile geçirdiğim çoğu zamanı Warzone, Apex gibi hızlı oyunlarda harcıyorum. Artık kablolu ürünler gerçekten kendinden soğuttu önceki ilgili konulara baktığımda kafamdaki bütçelere VXE R1 Pro, Delux M800 ve Darmoshark M3S önerilmiş. Hafif olması benim için önemli ancak aralarında çok bir fark yok ve kafama M3S yattı gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
R1 Pro siyah model alınabilir.

Yukarida atilan Aimpoint III en iyi tercih olacaktir.

Butcesinin krali.

Şuan kullandığın mouse'un yapısına göre bunu önerebilirim.

Bu arada gladious 3 de güzel mouse sadece ben kullandığın mouse'a göre önerdim. Gladious biraz daha palm tarafına kaçıyor.

R1 Pro kullanıyorum. M3S 3 arkadaşım aldı. Birinde gidip test ettim. Malzeme kalitesini beğenmedim. Kendileri de zaten beğenmiyorlar. Yanında 2K dongle ile gelmesi gayet iyi. Ben R1 Pro’yu hem tutuş şeklime hem de daha kaliteli hissettirdiği için tercih ettim. 4KHz desteği var. Benim için çok önemli değil ama ileride alıp uzunca bir süre kullanırım diye düşünüyorum. Tutuş şeklinize göre tercih yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı