Kablosuz Mouse önerisi

Bütçe
1500-2500
Merhaba, kendimi bildim bileli kablolu mouse kullanıyorum ve şu anda Cooler Master MM711 kullanıyorum. Mouse ile geçirdiğim çoğu zamanı Warzone, Apex gibi hızlı oyunlarda harcıyorum. Artık kablolu ürünler gerçekten kendinden soğuttu önceki ilgili konulara baktığımda kafamdaki bütçelere VXE R1 Pro, Delux M800 ve Darmoshark M3S önerilmiş. Hafif olması benim için önemli ancak aralarında çok bir fark yok ve kafama M3S yattı gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz?

Bütçe biraz daha çıkarsa 4/8k modeli var.

Her agizdan farkli ses cikiyor.
Dostum elin kac cm oncelikle o onemli. Yapilan onerilerin cogu boş kimse sormamis. Eğer elin 17cm+ ise Gladius 3 Aimpoint disinda bir mouse'a bakılmaz bile. 15-16cm ise sıkıntı cıkabilir eger claw veya fingertip tutuyorsan. Tam eline uymaz yani. Once bunlari bize soyle.
Eger dedigim gibi 17+ ise Gladius 3 Aimpoint al gec.

Her agizdan farkli ses cikiyor.
Dostum elin kac cm oncelikle o onemli. Yapilan onerilerin cogu boş kimse sormamis. Eğer elin 17cm+ ise Gladius 3 Aimpoint disinda bir mouse'a bakılmaz bile. 15-16cm ise sıkıntı cıkabilir eger claw veya fingertip tutuyorsan. Tam eline uymaz yani. Once bunlari bize soyle.
Eger dedigim gibi 17+ ise Gladius 3 Aimpoint al gec.
Hocam 17-18 cm arasında çıkıyor ve Gladius 3'ün geri ödeme seçeneğini bilmiyordum yüksek ihtimalle tercihimi Gladius 3'ten yana kullanacağım. Konuda ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Hocam 17-18 cm arasında çıkıyor ve Gladius 3'ün geri ödeme seçeneğini bilmiyordum yüksek ihtimalle tercihimi Gladius 3'ten yana kullanacağım. Konuda ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Hayirli olsun o zaman hocam en iyi tercih olur sizin icin.

Bu arada rica etsem etiketledigim konuya bakar misiniz sizle ayni sorunu yaşayan şu koca ülkede bir tek ben varım. Başka ulaşabileceğim birisi yok konuyu işgal etmek gibi olmasin ama.
@stuoh

Hayirli olsun o zaman hocam en iyi tercih olur sizin icin.

Bu arada rica etsem etiketledigim konuya bakar misiniz sizle ayni sorunu yaşayan şu koca ülkede bir tek ben varım. Başka ulaşabileceğim birisi yok konuyu işgal etmek gibi olmasin ama.
@stuoh
Öncelikle bu linkteki mouse'u aldığım zaman geri ödeme alabiliyorum değil mi?

İkinci konu ise yanlış hatırlamıyorsam o başlık ile daha önce buradan yardım istemiştim.

Öncelikle bu linkteki mouse'u aldığım zaman geri ödeme alabiliyorum değil mi?

İkinci konu ise yanlış hatırlamıyorsam o başlık ile daha önce buradan yardım istemiştim.
Hocam oradan degilde arkadaslarin attigi konu var o konudaki linkten alinca ve alttaki kampanyayi yapinca falan alabiliyorsunuz. @557260

Yukarida atilan Aimpoint III en iyi tercih olacaktir.

Butcesinin krali.
Hocam ilgili konuda Akakçe linki atılmış hangi sitelerden satın aldığımız zaman Geri Ödeme seçeneğinden faydalanabiliyoruz yardımcı olur musunuz? keza bu linki baz aldığım zaman katılımcı firmalar arasında hepsiburada mevcut, hepsiburada üzerinden Gladius 3 Aimpoint'i aldığım zaman kampanyadan yararlanabiliyorum değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı