Bildiğim kadarıyla 8K dongle kutudan hala çıkıyor, 4K dongle uyumlu mu bilmiyorum vallahi takıp denemek lazım. 8K dongle çıktı diyelim illa 8K kullanmak zorunda değilsin 1k-2K-4K-8k olarak seçenekleri var. Sensöründe herhangi bir sorun yaşamadım bildiğim kadarıyla piyasanın en iyi sensörlerinden birine sahip ve bu fiyattaki en iyi farelerden biri. Dongle'ın kendi RGB aydınlatması, RGB modları falan var. Yeni keşfettim kurcalarken farenin DPI ışığını sürekli yanar şekilde kullanabiliyormuşuz. Klavye mouse dongle 3ünüde mor yaptım çok şık duruyor. Aklındaki her soruyu sorabilirsin bu arada, ekran kartın ve monitörün fazlasıyla yeterli aşağıya 8K gereksinimlerini bırakıyorum. Not siteyi kontrol ettim hala kutudan 8K dongle çıkıyor.
Eki Görüntüle 2444299
Eki Görüntüle 2444298
Hocam bahsettiğiniz mouse güzel ancak çok ağır ve bu fiyata daha güzel fareler alınabilir bence.
Dongle kalitesi önemli diye biliyorum yalan olmasın, her dongle 8K veremiyor veya atıyorum 4kysa 4K'yı tam veremeyebiliyor. Fareyle alakalı da olabilir öyle bir şey duymuştum.
Web driver ya da driverdan her ayarı yapabilirsin (4K seçebilirsin yani) mouse geldiğinde haber verirsen önerdiğim ayarları söylerim istersen.