Kablosuz mouse önerisi

RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Kablosuz Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Bu fareyi önerebilirim bende kullanıyorum ve gayet memnunum yeterli bütçeniz varsa almanızı öneririm.
Bu markanın sensör şikayeti var fazlasıyla. Ben çok araştırdım. ATK BLAZİNG SKY F1 EXTREME aldım. 8k dongle stok bitmesiyse gelecekmiş. Ben 8k dongle ile değilde 4k dongle la kullanmak istiyorum. Dongle kalitesi önemli mi ve 4k dongle ile kullanabilir miyim ? Sorum bu. Uygulaması veya yazılımından 4 yı seçebilecek miyim ? Ve dongle kaliteli mi olmalı ?

Hocam 8K dongle çıkmazsa 4K dongle la kullanabilir miyim?

F1 Extreme aldım.

Forumda bir kişi sensörü sanki tuhaf çok sağlıklı değil gibi dedi sen kullanıyosun belli ki hocam nasıl sence? Bir de dongle kalitesi önemli mi? 8K dongle çıksada 3060 Ti var şu an. 4070 Ti Super'e geçme düşüncem var ama var ona daha. Monitörüm 270Hz 2K. 4K dongle daha kabul edilebilirmiş sanki.

Bildiğim kadarıyla 8K dongle kutudan hala çıkıyor, 4K dongle uyumlu mu bilmiyorum vallahi takıp denemek lazım. 8K dongle çıktı diyelim illa 8K kullanmak zorunda değilsin 1k-2K-4K-8k olarak seçenekleri var. Sensöründe herhangi bir sorun yaşamadım bildiğim kadarıyla piyasanın en iyi sensörlerinden birine sahip ve bu fiyattaki en iyi farelerden biri. Dongle'ın kendi RGB aydınlatması, RGB modları falan var. Yeni keşfettim kurcalarken farenin DPI ışığını sürekli yanar şekilde kullanabiliyormuşuz. Klavye mouse dongle 3ünüde mor yaptım çok şık duruyor. Aklındaki her soruyu sorabilirsin bu arada, ekran kartın ve monitörün fazlasıyla yeterli aşağıya 8K gereksinimlerini bırakıyorum. Not siteyi kontrol ettim hala kutudan 8K dongle çıkıyor.

1741815738215.png

1741815679105.png

RAZER Basilisk V3 X Hyperspeed Kablosuz Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Bu fareyi önerebilirim bende kullanıyorum ve gayet memnunum yeterli bütçeniz varsa almanızı öneririm.

Hocam bahsettiğiniz mouse güzel ancak çok ağır ve bu fiyata daha güzel fareler alınabilir bence.

Bu markanın sensör şikayeti var fazlasıyla. Ben çok araştırdım. ATK blazing sky F1 Extreme aldım. 8K dongle stok bitmesiyse gelecekmiş. Ben 8K dongle ile değil de 4K dongle la kullanmak istiyorum. Dongle kalitesi önemli mi ve 4K dongle ile kullanabilir miyim? Sorum bu. Uygulaması veya yazılımından 4'yı seçebilecek miyim? Ve dongle kaliteli mi olmalı?

Dongle kalitesi önemli diye biliyorum yalan olmasın, her dongle 8K veremiyor veya atıyorum 4kysa 4K'yı tam veremeyebiliyor. Fareyle alakalı da olabilir öyle bir şey duymuştum.
Web driver ya da driverdan her ayarı yapabilirsin (4K seçebilirsin yani) mouse geldiğinde haber verirsen önerdiğim ayarları söylerim istersen.

Merhaba kablosuz bir mouse almak istiyorum aklımda şu modeller var siz ne düşünüyorsunuz? Yazdıklarım haricinde hangi modeli tavsiye edersiniz?
r1

Sanırım birisini seçme hakkım olsaydı r1'i seçerdim fakat ben daha çok uzun ömürlülük için fare için Logitech'i öneriyorum.

Bildiğim kadarıyla 8K dongle kutudan hala çıkıyor, 4K dongle uyumlu mu bilmiyorum vallahi takıp denemek lazım. 8K dongle çıktı diyelim illa 8K kullanmak zorunda değilsin 1k-2K-4K-8k olarak seçenekleri var. Sensöründe herhangi bir sorun yaşamadım bildiğim kadarıyla piyasanın en iyi sensörlerinden birine sahip ve bu fiyattaki en iyi farelerden biri. Dongle'ın kendi RGB aydınlatması, RGB modları falan var. Yeni keşfettim kurcalarken farenin DPI ışığını sürekli yanar şekilde kullanabiliyormuşuz. Klavye mouse dongle 3ünüde mor yaptım çok şık duruyor. Aklındaki her soruyu sorabilirsin bu arada, ekran kartın ve monitörün fazlasıyla yeterli aşağıya 8K gereksinimlerini bırakıyorum. Not siteyi kontrol ettim hala kutudan 8K dongle çıkıyor.

Eki Görüntüle 2444299

Eki Görüntüle 2444298

Hocam bahsettiğiniz mouse güzel ancak çok ağır ve bu fiyata daha güzel fareler alınabilir bence.

Dongle kalitesi önemli diye biliyorum yalan olmasın, her dongle 8K veremiyor veya atıyorum 4kysa 4K'yı tam veremeyebiliyor. Fareyle alakalı da olabilir öyle bir şey duymuştum.
Web driver ya da driverdan her ayarı yapabilirsin (4K seçebilirsin yani) mouse geldiğinde haber verirsen önerdiğim ayarları söylerim istersen.
Hocam ilginiz için çok teşekkürler. Ama değişikliğe gittim. Önce Lamzu önerisi çok duydum. Biraz bakındım scyrox çok öneren oldu. ATK da sıkıntılar varmış çok, lamzu encoder bozuyomuş sürekli, scyrox lamzunun alt markasıymış. Forumda mouse konusunda bilgili başka bi hocam kendi kullandığı mouse u tavsiye etti. Waizowl ogm v2 pro. Ergonomisi falan baya hoşuma gitti. Olumsuz yorum da yok henüz. Tercihimi bu markadan yana kullanacağım. Atk yı teslim almadım iade için. Onun iadesini bekliyorum. Geldiğinde yine sizden ayarları için destek isterim hocam. Elimde şuan rampage zenith pro var. 1000 hz de sürekli bağlantı kopması oluyor. 500 hz e çektim geri. 8k da 3 dakika deneme şansım oldu valo da 😂 ama hz in etkisi çok büyük onu farkettim bu 3 dk içinde. O yüzden mouse konusu önemli. Kablolu fare istemiyorum. Başım ağrımasın 4k da kullansamda yeter.

Hocam ilginiz için çok teşekkürler. Ama değişikliğe gittim. Önce Lamzu önerisi çok duydum. Biraz bakındım scyrox çok öneren oldu. ATK da sıkıntılar varmış çok, Lamzu encoder bozuyormuş sürekli, scyrox Lamzu'nun alt markasıymış. Forumda mouse konusunda bilgili başka bir hocam kendi kullandığı fareyi tavsiye etti. Waizowl ogm V2 Pro. Ergonomisi falan bayağı hoşuma gitti. Olumsuz yorum da yok henüz. Tercihimi bu markadan yana kullanacağım. ATK'yı teslim almadım iade için. Onun iadesini bekliyorum. Geldiğinde yine sizden ayarları için destek isterim hocam. Elimde şu an Rampage zenith Pro var. 1000 Hz de sürekli bağlantı kopması oluyor. 500 Hz'e çektim geri. 8K da 3 dakika deneme şansım oldu Valorant da 😂 ama Hz in etkisi çok büyük onu fark ettim bu 3 dk içinde. O yüzden mouse konusu önemli. Kablolu fare istemiyorum. Başım ağrımasın 4K da kullansamda yeter.

Ben ATK F1'in özel serisini aldım hiçbir qc sorunu tıklama gecikmesi post veya pre travel yoktu bence son ürünlerinde gerçekten kendilerini sağlamlaştırdılar ne yazık ki elimin ölçüsüne küçük geldiği için kenarda beklemekte kendisi tozlanmadan satışını yapmak lazım :)

Ben waizowl ı çok beğendim. İadem gerçekleşsin anında almayı planlıyorum. Yurtdışı forumlalarında waizowl ı iyi bulduklarını anlatıyo kullanıcılar. Beklemedeyiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı