Kablosuz oyuncu faresi önerisi

@ca9an hocam bu Click boşluğu tam olarak nedir?
Rahatsız eder mi ona göre ES21Pro alacağım.

Tuş fiziksel olarak bastırıldığında algılama öncesi hafif bir boşluk oluyor. Abartı dikkat etmediğiniz sürece fark etmek zor. Ben rahatsız olurum diyorsanız SH01 alın, switchleri zaten hotswap. Sesini beğenmezseniz değiştirirsiniz.

1764592122813.png

Tuş fiziksel olarak bastırıldığında algılama öncesi hafif bir boşluk oluyor. Abartı dikkat etmediğiniz sürece fark etmek zor. Ben rahatsız olurum diyorsanız SH01 alın, switchleri zaten hotswap. Sesini beğenmezseniz değiştirirsiniz.

Eki Görüntüle 2614130

Er 21Pro nasıldır hocam sizce.
Ondan hiç bahsetmedik.
ES21e çok benziyor.

Diğer konuda bahsetmiştim aslında. Ergo mouse istiyorsanız daha iyi seçenek şu anda yok.

Eki Görüntüle 2614139

Ya hocam ES21Pro alırım fakat şimdi boşluk deyince insanın aklında hani basarsın algılamaz sonra basar gibi geliyor bende ilk kablosuz faremi alacağım ondan dolayı.
Bunu fark eder miyim fark etmez miyim ileride batar mı falan bilmiyorum.
Siz kullandınız mı
Yoksa ES21Pro hoşuma gitti.

Ya hocam ES21Pro alırım fakat şimdi boşluk deyince insanın aklında hani basarsın algılamaz sonra basar gibi geliyor bende ilk kablosuz faremi alacağım ondan dolayı.
Bunu fark eder miyim fark etmez miyim ileride batar mı falan bilmiyorum.
Siz kullandınız mı
Yoksa ES21Pro hoşuma gitti.

Bir üst modelini kullanıyorum ben. Basarsın algılamaz durumu olmaz, yanlış anlamışsınız. Aktivasyon noktasına gelmeden boşluk var. Elinizi üzerinde hafif hafif oynattığınızda aşağıya iniyor yani. Tutuşunuz palm ve eliniz büyükse ER21 alın, TTC kullanıyor. Beğendiğim switchlerden.

Bir üst modelini kullanıyorum ben. Basarsın algılamaz durumu olmaz, yanlış anlamışsınız. Aktivasyon noktasına gelmeden boşluk var. Elinizi üzerinde hafif hafif oynattığınızda aşağıya iniyor yani. Tutuşunuz palm ve eliniz büyükse ER21 alın, ttc kullanıyor. Beğendiğim switchlerden.

Hocam tutuşum palm ama ES21 tasarımı vs daha hoşuma gitti
ES21'de tüm tutuşlarda rahat etmez miyim daha çok.

Bir de bu boşluk olayı tıkladığımızda süngere basmak gibi mi hissediliyor
Nasıl hissediliyor.

Hocam tutuşum palm ama ES21 tasarımı vs daha hoşuma gitti
ES21'de tüm tutuşlarda rahat etmez miyim daha çok.

Bir de bu boşluk olayı tıkladığımızda süngere basmak gibi mi hissediliyor
Nasıl hissediliyor.

Hocam çok kafaya takıyorsunuz. Düşündüğünüz kadar bir olayı yok. Swarcow inceleme videosunda bahsetmiş aynı zamanda da gösteriyor. ER21 zaten ergo istiyorsanız alın, diğer türlü ES21 diğer tutuşlarda daha rahat olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

El şeklinize uyuyorsa hitscan hyperlight.

Hocam o 5000 bandında ya :D
Bize gitmez.

Hocam çok kafaya takıyorsunuz. Düşündüğünüz kadar bir olayı yok. Swarcow inceleme videosunda bahsetmiş aynı zamanda da gösteriyor. ER21 zaten ergo istiyorsanız alın, diğer türlü ES21 diğer tutuşlarda daha rahat olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ER21Pro alıyorum o zaman bir galiba bunda Bluetooth eksik sanırsam ES21Pro'ya göre.
Bunda da Click boşluğu vs başka bir durum hakkında bilgi sahibi misiniz?
Eğer başka da bir şey yoksa alıp geçeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı