Bütçe yok? Adam akıllı bütçe söyle 100binTL mouse atsam alacan mı?Claw şeklinde tutuyorum, el ölçülerim 16 9. profesyonel seviyesinde kablosuz oyuncu faresi arıyorum, ne önerirsiniz?
(Bütçe yok)
Sorayla lamzu arasında fark yok. Gramdan başka değecek bir fark yok. Lamzu alsın geçsin.Aceleniz yoksa stok gelince:
Hemen ihtiyacınız varsa:![]()
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
![]()
Razer Viper V2 Pro RZ01-04390100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V2 Pro RZ01-04390100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro RZ01-04390100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sorayla Lamzu arasında fark yok. Gramdan başka değecek bir fark yok. Lamzu alsın geçsin.
at bakıyımBütçe yok? Adam akıllı bütçe söyle 100binTL mouse atsam alacan mı?
ben lamzu düşünüyorumO kişinin bileceği iş, bence fark ediyor mesela ben olsam beklerdim. Ondan dolayı belirttim bekleyebilirsen ya da bekleyemezsen diye ama dediğiniz gibi çok farkları yok ağırlık dışında.
Farkları yok. Biri 45, Diğeri 55 gram.at bakıyım
önerebileceğin max mouse ne kadar olabilir ki yani
ben lamzu düşünüyorum
çok fark varmı aralarında ninjutsoyla
lamzu nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyorFarkları yok. Biri 45, Diğeri 55 gram.
büyük ihtimalle onu alıcamlamzu nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor
Hayırlı olsun, En iyi seçeneklerden biri.lamzu nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor
büyük ihtimalle onu alıcam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.