Kablosuz router öneri

Batuhan Atasoy

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
34
Merhabalar öncelikle. Ben router almak istiyorum ama ana modem ile aramızda bir kat var. Ethernet kablosu olmadan Wi-Fi üzerinden ana modemdeki Wi-Fi'yi eve yayabilir miyim acaba? Bu konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum, hiçbir şekilde kablo olmayacak. Sadece Wi-Fi'yi eve yayması için istiyorum. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, WiFi ile dağıtabilirsiniz. Ben bu modemi aldım geçtiğimiz ay. Telefon üzerinden uygulama ile istediğim her cihazın hızını vs. kısıtlamama da imkan sağlıyor.
 
Evet, WiFi ile dağıtabilirsiniz. Ben bu modemi aldım geçtiğimiz ay. Telefon üzerinden uygulama ile istediğim her cihazın hızını vs. kısıtlamama da imkan sağlıyor.
Bu cihaz Cat bağlantısı ile çalışıyor sadece, öyle değil mi? Vatandaş kablosuz istemiş.
 
Bu cihaz CAT bağlantısı ile çalışıyor sadece, öyle değil mi? Vatandaş kablosuz istemiş.

Aynen kablosuz olacak ana modemle aramizda bir kat var eve Wi-Fi yaymasi için istiyorum varsa öyle bir ürün yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Bütçe nedir?

Ekleme: Evet öyle bir şey mümkün, bütçeye göre kalite değişir.

Bütçem 150-200 lira arası dediğim gibi ana modemle aramızda bir kat var güzel bir ürün olursa iyi olur bu fiyatlar dışında öneriniz varsa onlarada bakabilirim şimdiden tavsiyelerin için teşekkür ederim
 
Son düzenleme:
Denedinizmi reis siz kurulumu falan kolaymı çekim gücü iyi mi alıp iade etmekle falan uğraşmayayim o yüzden soruyorum
Çekim gücü konusunda iddialı konuşamıyorum. 130 m2 evde yeterli geliyor. Evet denedim kablosuz bağlantıyı sorunsuz bağlanıyor. Ama şu an cat kablo ile kullanıyorum sebebi ise modemleri kablosuz olarak bağladığımda Qos özelliğini kullanamamam. Evde çok fazla cihaz olduğu için Qos ile hız sınırlaması yapmam gerekiyor. Bu tip konularda çok kullanışlı. Telefon üzerinden uygulaması ile tek tuşla çok kolay ayar yapılabiliyor.
12.jpg13.jpg14.jpg
 
Çekim gücü konusunda iddialı konuşamıyorum. 130 M.2 evde yeterli geliyor. Evet denedim kablosuz bağlantıyı sorunsuz bağlanıyor. Ama şu an CAT kablo ile kullanıyorum sebebi ise modemleri kablosuz olarak bağladığımda QoS özelliğini kullanamamam. Evde çok fazla cihaz olduğu için QoS ile hız sınırlaması yapmam gerekiyor. Bu tip konularda çok kullanışlı. Telefon üzerinden uygulaması ile tek tuşla çok kolay ayar yapılabiliyor.
Eki Görüntüle 881002Eki Görüntüle 881004Eki Görüntüle 881005

Yardımın için teşekkürler başka önerisi olan varsa bakabilirim
 

Geri
Yukarı