Çözüldü Kablosuz şarj zararlı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yok hocam, bir zararı yok merak etmeyin. Manyetizması bozuk olacak dandik bir marka vs. olmadığı sürece kablosuz şarj işleminin kendisinin herhangi bir zararı yok.
Şart değil ama yüzdelik manyetik kaybı minimale indirecektir. Eğer bütçeye etkisi olmayacaksa tercih edilebilir, ama elzem değil.
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın, hocam bu ürün etki eder mi kablosuz şarja kesin olarak? Kılıfla yavaş şarj ettiği için usendigimden dolayı kullanmıyorum kablosuz şarj ünitesini. Bu kılıfı alırsam 15W verir mi normal? Kablosuz şarj cihazimin mıknatıslı olmasına gerek var mı?

Yok hocam ne rahatsızlığı. Manyetizma odağı tam manyetik şarjın olduğu çizgilerde olacağından vermesi gerekiyor. Diğer hocam da fikrini belirtsin tabi ama bence sorun olmamalı.
Suanki kilifim da şeffaf bunun aynısı ama arkasında halka yok işte, eğer gerçekten etkisi olacaksa alayim dedim. Şarj cihazim mıknatıslı olmadığı için emin olamadım etki edip etmeyeceğine, kesin yanıtınız eder mi :D?

Suanki kilifim da şeffaf bunun aynısı ama arkasında halka yok işte, eğer gerçekten etkisi olacaksa alayim dedim. Şarj cihazim mıknatıslı olmadığı için emin olamadım etki edip etmeyeceğine, kesin yanıtınız eder mi :D?
Hocam eder gibi geliyor da, ben aldırırsam ve etmezse onun sorumluluğu binmiş oluyor ne yalan söyleyeyim. Kendim kullanmadığım için kesin şudur diyemiyorum. Direkt bu soruyla yeni konu aç istersen bir de, en azından başkasından da duymuş olursun.

Hocam eder gibi geliyor da, ben aldırırsam ve etmezse onun sorumluluğu binmiş oluyor ne yalan söyleyeyim. Kendim kullanmadığım için kesin şudur diyemiyorum. Direkt bu soruyla yeni konu aç istersen bir de, en azından başkasından da duymuş olursun.
Canınız sağ olsun hocam n'olacak öyle olsa? Konu açayım öyleyse teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı