Laptopum için kablosuz bir setupa geçmek istiyorum.
Mouse için Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed.
Kulaklık için Razer Barracuda X.
Mouse pad önerilerine açığım. Fareyi bastırarak oynuyorum. 300TL civarı olabilir. Pek bütçe ayırmayı düşünmedim.
Olarak düşündüm, klavyeye ihtiyacım yok.
Bu ürünlerin fiyatları denginde daha iyi ürünler önerebilir misiniz?
Kaliteden çok görünüşe de önem veriyorum.
Mouse tutma tipim nasıl bilmiyorum ama bütün mouse ile temas halindeyim claw değil yani. Fingertip ile palm arasında gidip geliyorum.
RAZER Barracuda X Wireless Gaming & Mobile Headset PC, Playstation, Switch, IOS & Android 2022 Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Razer Gaming kulaklık çeşitleri Teknosa'da buluşuyor. Razer Bluetooth oyuncu kulaklığı, kablosuz oyuncu kulaklığı ve daha fazlası burada sizi bekliyor.
Laptopum için kablosuz bir setupa geçmek istiyorum.
Mouse için Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed.
Kulaklık için Razer Barracuda X.
Mouse pad önerilerine açığım. Fareyi bastırarak oynuyorum. 300TL civarı olabilir. Pek bütçe ayırmayı düşünmedim.
Olarak düşündüm, klavyeye ihtiyacım yok.
Bu ürünlerin fiyatları denginde daha iyi ürünler önerebilir misiniz?
Kaliteden çok görünüşe de önem veriyorum.
Mouse tutma tipim nasıl bilmiyorum ama bütün mouse ile temas halindeyim claw değil yani. Fingertip ile palm arasında gidip geliyorum.
Selam dostum şu sıralar tam olarak bende kendim için senin yapmak istediğin geçiş için çalışıyorum. 1 haftadır filan araştırma içerisindeydim ve mouse olarak her ne kadar SteelSeries Prime'ı düşünsemde Razer DeathAdder V3 Pro da karar kıldım. Bunu yazmamın sebebi bu işi araştırırken V2 X HyperSpeed'ın pek de sorunsuz bir mouse olduğunu söyleyemem ama tabii o fiyata Wireless mouse gayet iyi. Bütçende çok bir sınır yoksa dediğimi bir göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Fikrimi paylaşmak istedim. Şimdiden güle güle kullanman dileğiyle.
RAZER Barracuda X Wireless Gaming & Mobile Headset PC, Playstation, Switch, IOS & Android 2022 Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Razer Gaming kulaklık çeşitleri Teknosa'da buluşuyor. Razer Bluetooth oyuncu kulaklığı, kablosuz oyuncu kulaklığı ve daha fazlası burada sizi bekliyor.