Kablosuz tam ekipman önerisi

Arkadaşlar benim hali ile kullandığım kablolu ekipmanlarım var fakat benim masam küçük olduğu için çok yer kaplıyorlar ve kablolu oldukları için çok rahat değilim. Bana oyunlarda kullanmak için uygun kablosuz mouse, klavye, kulaklık önerebilir misiniz? RGB veya mekanik olması önemli değil sadece kullanışlı ve sağlam malzemeler olsa iyi olur.

Arkadaşlar benim hali ile kullandığım kablolu ekipmanlarım var fakat benim masam küçük olduğu için çok yer kaplıyorlar ve kablolu oldukları için çok rahat değilim. Bana oyunlarda kullanmak için uygun kablosuz mouse, klavye, kulaklık önerebilir misiniz? RGB veya mekanik olması önemli değil sadece kullanışlı ve sağlam malzemeler olsa iyi olur.
Logitech G733,Logitech G PRO X Superlight,G915 TKL Linear donanımlarını alabilirsin.

Logitech G733,Logitech G PRO X Superlight,G915 TKL donanımlarını alabilirsin.
Teşekkürler,hemen bakıyorum.
Logitech G733,Logitech G PRO X Superlight,G915 TKL Linear donanımlarını alabilirsin.

Biraz pahalı geldi galiba :D Bu ekipmanları toplasam benim pc eder.
Bütçeniz nedir?
Her ürün için max 500tl

Her ürün için 500'er TL Wireless ekipmanlar için çok düşük kalıyor.
Özellikle kulaklıkta daha da zor bir durum.

Fare falan halledilir ama geri kalanlar zorlayıcı.
Logitech G305 fare alabilirsiniz.

Wireless kulaklık 500TL'ye yok.
Bildiğim ve iyi olan 500TL altı Wireless klavyede yok.

Her ürün için 500'er TL Wireless ekipmanlar için çok düşük kalıyor.
Özellikle kulaklıkta daha da zor bir durum.

Fare falan halledilir ama geri kalanlar zorlayıcı.
Logitech G305 fare alabilirsiniz.

Wireless kulaklık 500TL'ye yok.
Bildiğim ve iyi olan 500TL altı Wireless klavyede yok.
Evde zaten kaliteli bir bluetooth kulaklığım var sadece yenisini almak istemiştim.Klavye ve fare hallolsa iyi olur benim için.

Evde zaten kaliteli bir Bluetooth kulaklığım var sadece yenisini almak istemiştim. Klavye ve fare hallolsa iyi olur benim için.

Eğer hardcore bir oyuncuysanız özelliklede FPS türünde Bluetooth kulaklıkların gecikmesi sorun yaratacaktır ama yine de idare ediyorum diyorsanız.

Dediğim Mouse'a göz atabilirsiniz onun haricinde ben 500TL altı Wireless klavye bilmiyorum öneremeyeceğim o yüzden umarım biri önerir.

Teşekkürler, hemen bakıyorum.

Biraz pahalı geldi galiba :D bu ekipmanları toplasam benim PC eder.

Her ürün için Max 500TL.

Kablosuz ürün istersen bu paraları vermek zorundasın ve kablosuz olarak alabileceğin en ucuz ürün G305 bizzat kullanıyorum ama bu aralar Valorant oynarken fareyi düzgün kontrol edemiyorum sanki sinyal kaybı varmış gibi ufak takılmalar oluyor.

Evde zaten kaliteli bir Bluetooth kulaklığım var sadece yenisini almak istemiştim. Klavye ve fare hallolsa iyi olur benim için.

Eğer zaten kulaklığı alamıyorum bari onunda parasını klavyeye ekleyeyim derseniz bir tane klavye buldum ucuza.
Redragon K530 570TL'ye var şu an.

(Qp güvenilir mi bilmiyorum alışveriş yapmadım gördüm ve attım Redragon klavyelerin iyi olduğunu biliyorum sadece)

Eğer hardcore bir oyuncuysanız özelliklede FPS türünde Bluetooth kulaklıkların gecikmesi sorun yaratacaktır ama yine de idare ediyorum diyorsanız.

Dediğim Mouse'a göz atabilirsiniz onun haricinde ben 500TL altı Wireless klavye bilmiyorum öneremeyeceğim o yüzden umarım biri önerir.
Eğer zaten kulaklığı alamıyorum bari onunda parasını klavyeye ekleyeyim derseniz bir tane klavye buldum ucuza.
Redragon K530 570TL'ye var şu an.

(Qp güvenilir mi bilmiyorum alışveriş yapmadım gördüm ve attım Redragon klavyelerin iyi olduğunu biliyorum sadece)
Sağol bu ilk tercihim olucak %90. olmazsa kabloluya devam 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı