Kablosuz TKL klavye önerisi

BlackHammer

Hectopat
SteelSeries Apex Pro TKL Wireless kullanıyorum ve kendi kendine yazma problemi var. Çoğu sitede aylardır araştırıyorum garantiye vermek bile çözüm olmuyor, maalesef çözümü yok ve rafa kaldırmak istiyorum. Kablosuz TKL klavye önerisi verebilir misiniz? Limit yok.

SteelSeries Apex Pro TKL Wireless kullanıyorum ve kendi kendine yazma problemi var. Çoğu sitede aylardır araştırıyorum garantiye vermek bile çözüm olmuyor, maalesef çözümü yok ve rafa kaldırmak istiyorum. Kablosuz TKL klavye önerisi verebilir misiniz? Limit yok.

Kendi kendine yazmak derken bende de aynı klavyeden var hiç böyle bir sorun yok. Sorununa çözüm bulabiliriz.

SteelSeries GG giriniz. Sırasıyla Engine / Apex Pro TKL Wireless / actuation giriniz. Karşınıza gelen bölümün ekran görüntüsünü paylaşın.

SteelSeries GG giriniz. Sırasıyla Engine / Apex Pro TKL Wireless / actuation giriniz. Karşınıza gelen bölümün ekran görüntüsünü paylaşın.

İlk 2 ay en düşük hassasiyette kullandım sonrasında hata verince fabrika ayararına aldım bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-06 021557.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-06 021557.png
    382,3 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı