Bütçe?Arkadaşlar merhaba herkese üst düzey bir klavye arıyorum. Kablosuz olması elzem. Çünkü ofiste kullanacağım Home Office olduğu için spor ve uyku saatleri dışında sürekli iş dolayısıyla bilgisayar başındayım. SteelSeries hunstman V3 Pro, Logitech G915 Lightspeed ve ASUS ROG STRIX Scope II'yi çok beğendim. Bu tarz ya da kesin şunu al diyebileceğiniz önerilere açığım. Teşekkür ediyorum.
Bütçe?
Arkadaşlar merhaba herkese üst düzey bir klavye arıyorum. Kablosuz olması elzem. Çünkü ofiste kullanacağım Home Office olduğu için spor ve uyku saatleri dışında sürekli iş dolayısıyla bilgisayar başındayım. SteelSeries hunstman V3 Pro, Logitech G915 Lightspeed ve ASUS ROG STRIX Scope II'yi çok beğendim. Bu tarz ya da kesin şunu al diyebileceğiniz önerilere açığım. Teşekkür ediyorum.
Tam boyut mu istiyorsunuz?
Bütçe sanırım 10k üstü klavyelere bakınca o şekilde bir izlenim edindim. O paralara Custom klavye dizilebilir belki yine de siz bütçenizi vs. belirtin.
Bütçe?
Evet, numpad olsun istiyorum. Türkçe karakterlerin de olması benim için elzem aslında ezberimde var Q klavyede ancak ne olur ne olmaz olması işime yarar.
Öncelikle teşekkür ediyorum önerilerin için ancak bu markalar ve terimler tamamen uzak olduğum bilmediğim ürünler daha çok SteelSeries, ASUS, Logitech gibi markalardan gitmek istiyorum daha çok.EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
YUNZII IF99 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Uyumlu sanırsam ama kontrol etmek lazım.
Bu da var ama gereksiz olur yani.
Chilkey ND104 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Öncelikle teşekkür ediyorum önerilerin için ancak bu markalar ve terimler tamamen uzak olduğum bilmediğim ürünler daha çok SteelSeries, ASUS, Logitech gibi markalardan gitmek istiyorum daha çok.