Kablosuz ve üst düzey klavye önerisi

ankhasis

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba herkese üst düzey bir klavye arıyorum. Kablosuz olması elzem. Çünkü ofiste kullanacağım Home Office olduğu için spor ve uyku saatleri dışında sürekli iş dolayısıyla bilgisayar başındayım. SteelSeries hunstman V3 Pro, Logitech G915 Lightspeed ve ASUS ROG STRIX Scope II'yi çok beğendim. Bu tarz ya da kesin şunu al diyebileceğiniz önerilere açığım. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba herkese üst düzey bir klavye arıyorum. Kablosuz olması elzem. Çünkü ofiste kullanacağım Home Office olduğu için spor ve uyku saatleri dışında sürekli iş dolayısıyla bilgisayar başındayım. SteelSeries hunstman V3 Pro, Logitech G915 Lightspeed ve ASUS ROG STRIX Scope II'yi çok beğendim. Bu tarz ya da kesin şunu al diyebileceğiniz önerilere açığım. Teşekkür ediyorum.
Bütçe?

Tam boyut mu istiyorsunuz ?

Tam boyut mu istiyorsunuz?

Evet, numpad olsun istiyorum. Türkçe karakterlerin de olması benim için elzem aslında ezberimde var Q klavyede ancak ne olur ne olmaz olması işime yarar.

Bütçe sanırım 10k üstü klavyelere bakınca o şekilde bir izlenim edindim. O paralara Custom klavye dizilebilir belki yine de siz bütçenizi vs. belirtin.

Custom klavyelerde garanti muhabbeti ve bilmediğim için biraz geri duruyorum. Bildiğim markalardan almayı tercih ediyorum. Bütçe olarak 10k civarları düşünüyorum.

10k civarları düşünüyorum ancak daha uygun olsa daha iyi olur benim için.

Evet, numpad olsun istiyorum. Türkçe karakterlerin de olması benim için elzem aslında ezberimde var Q klavyede ancak ne olur ne olmaz olması işime yarar.

Uyumlu sanırsam ama kontrol etmek lazım.

Bu da var ama gereksiz olur yani.

Uyumlu sanırsam ama kontrol etmek lazım.

Bu da var ama gereksiz olur yani.

Öncelikle teşekkür ediyorum önerilerin için ancak bu markalar ve terimler tamamen uzak olduğum bilmediğim ürünler daha çok SteelSeries, ASUS, Logitech gibi markalardan gitmek istiyorum daha çok.

Öncelikle teşekkür ediyorum önerilerin için ancak bu markalar ve terimler tamamen uzak olduğum bilmediğim ürünler daha çok SteelSeries, ASUS, Logitech gibi markalardan gitmek istiyorum daha çok.

Logoya para vermekten başka bir şey yapmış olmasınız. Ürünlerinin çoğu iyi değil, iyi olanlar da parasını hak etmeyecek şekilde pahalı. Ana akım markası olması şart mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı