Kablosuz Wi-Fi adaptörü "Hiç ağ bulunamadı" hatası

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, eski bir kasam var. Ethernet çıkışı arıza yaptığı için, Wi-Fi ile internete bağlanmaya çalışıyorum. USB şeklinde Wi-Fi dönüştürücü aldım ama bir türlü internete bağlamayı beceremedim, bir arkadaşımdan onun öncesinde başka bir USB dönüştürücü almıştım direk taktığım gibi bütün ağları görüyordu, bunda ise "Hiç ağ bulunamadı" diye bir şey yazıyor. YouTube'dan bir dünya video izledim ama yapamadım, son çözüm yolu burası benim için, şimdiden teşekkürler herkese.

Dönüştürücünün orijinal driverını yüklemeyi deneyin. Halihazırda başka bir driver yüklediyseniz tamamen kaldırın ve tekrar yükleyin. Kolaya kaçıp Driver Booster kullanmayın :D

Dönüştürücünün driveri CD de maalesef ki benim CD rom arızalı yarın arkadaşıma vericem cden flasa atıp bana vericek internetten bulmaya çalıştım ama beceremedim tesekurler gelişmeleri atarım

Dönüştürücünün driveri CD de maalesef ki benim CD rom arızalı yarın arkadaşıma vericem cden flasa atıp bana vericek internetten bulmaya çalıştım ama beceremedim tesekurler gelişmeleri atarım
Tam model ismi varsa bulabilirim aslında.

Tam model ismi varsa bulabilirim aslında.
Platoon Pl-9335

IMG_20240106_123747_192.jpg

IMG_20240106_123738_909.jpg
IMG_20240106_123747_192.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı