Kabloyla modemi birbirine bağlayabileceğim router önerisi

431168

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2021
Mesajlar
2.083
Makaleler
4
Çözümler
11
Merhaba,
Kablonet internet sağlayıcım ve güncel olan Infinity 401 modemlerini kullanıyorum. Firma ile görüşme sağladım ancak tüm cihazlarda sinyal güçlerini insan sağlığı açısından düşürdüklerini ve bu durumu bir router ile çözebileceğimi ilettiler. Daha önce Xiaomi 4C router denedim ancak pişman oldum. Cihazda mı modemde mi sorun bilemedim, iade ettim. Benzer konuları araştırdım, anladığım kadarı ile Access Point ile kurulan bağlantılar sinyal kötü olduğu için faydalı olmuyormuş. Modemden alınan zayıf sinyal aynı şekilde iletiliyor.

TP-Link tarzında kablo ile modemi birbirine bağlayabileceğim ve 15 mt alanda sinyal alabileceğim bir model önerebilir misiniz?
Teşekkürler.
 
Sanırım uzun bir süre kablonette kalacak gibiyim, diğer firmaların altyapı yok henüz. Teşekkür ederim. @yener999 teşekkür ederim ilginiz için, listeye aldım bu cihazı saolun.
 
@zeki1981 paylaşımdan sonra markaların modelleri arasından tam da bu cihaza bakıyordum. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, kısa bir değerlendirme yapıp ikisinden birini alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı