Kablonet modemi için uygun bir router önerisi

ErenCeylan

Hectopat
Daha fazla  
Kablonet modemi için uygun bir router veya yeni, Kablonet kablosuyla uyumlu modem öneriniz var mı? İnternet karşı odadan bile çekmiyor. 2.4G + 5G 100Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
@magicspears merhaba, tavsiyenizle ax53 aldım kablonet infinity 401 modem ile, fakat internet gelmiyor sorun yaşıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Modemi bridge moda aldınız mı ? Ayarlar için bu videoyu inceleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modemi bridge moda aldınız mı ? Ayarlar için bu videoyu inceleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet bridge moda aldım, kablosuz ayarlarını kapattım, dhcp kapattım, fakat internet gelmiyor routera, ip alamıyor modem

Router ayarını yaptınız mı? Bridge moda aldıktan sonra IP yi router alır yalnız. Ayar olmadıysa internet çıkış vermez.
Tp Link uygulaması üzerinden otomatik olarak kendisi yaptı. Mac adresi olarak modemin üzerindekini custom mac olarak giriyorum doğru değil mi? yoksa default mu bırakmalıyım? başka yapmam gereken dikkat etmem gereken ayar var mıdır? Sizi de yoruyorum kusura bakmayın.

Tp Link uygulaması üzerinden otomatik olarak kendisi yaptı. Mac adresi olarak modemin üzerindekini custom mac olarak giriyorum doğru değil mi? yoksa default mu bırakmalıyım? başka yapmam gereken dikkat etmem gereken ayar var mıdır? Sizi de yoruyorum kusura bakmayın.
Rica ederim. Modemin CM MAC adresi asıl adresidir. Bunun harici 2 MAC adresi daha yazabilir. Bu ayarı Default olarak bırakın. Burada tplink in arayüzüne girerek de bir gözden geçirin. Ayarlar doğruysa iki cihazı da kapayın. İlk modemi açın. 1-2 dakika bekledikten sonra router ı açıp sonuca bakın.

Rica ederim. Modemin CM MAC adresi asıl adresidir. Bunun harici 2 MAC adresi daha yazabilir. Bu ayarı Default olarak bırakın. Burada tplink in arayüzüne girerek de bir gözden geçirin. Ayarlar doğruysa iki cihazı da kapayın. İlk modemi açın. 1-2 dakika bekledikten sonra router ı açıp sonuca bakın.
Hepsi doğru yine de olmuyor, kablonette kabul etmiyor, router sağlayıcısı ile görüsün diyor. Az önce bahsettiğiniz videoda dd-wrt uyumlu cihazlarda tp-link archer ax53 görünmüyor, onu yapamadım o yüzden.

Hepsi doğru yine de olmuyor, kablonette kabul etmiyor, router sağlayıcısı ile görüsün diyor. Az önce bahsettiğiniz videoda dd-wrt uyumlu cihazlarda tp-link archer ax53 görünmüyor, onu yapamadım o yüzden.
Tp link in müşteri hizmetleriyle görüşün. En mantıklısı bu. Kablonet rouer ayarına destek vermez çünkü. Tplink in arayüzünden ayar yaptırarak sorunu telefonda çözerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı