Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 5 Haziran 2021 #1 Kabul ettiğim çerezlerin gitmesini istiyorum. Chrome'yi silip yüklemek ile uğraşmakda istemiyorum. Ayarlardan bunu tikleyip Chrome'den çıkıp,tekrar girip tiki kaldırsam çerezler gider mi? Dosya Ekleri 1622917860510.png 4 KB · Görüntüleme: 182
Kabul ettiğim çerezlerin gitmesini istiyorum. Chrome'yi silip yüklemek ile uğraşmakda istemiyorum. Ayarlardan bunu tikleyip Chrome'den çıkıp,tekrar girip tiki kaldırsam çerezler gider mi?
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #2 Manuel olarak da yapsan olur galiba, bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.908 Çözümler 37 5 Haziran 2021 #3 Site ayarlarından siteyi bulup çerezini temizleyin. Bununla uğraşmayın. Artı 0 Eksi
KS KS Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 5 Haziran 2021 #4 Finch0900 dedi: Site ayarlarından siteyi bulup çerezini temizleyin. Bununla uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Finch0900 dedi: Site ayarlarından siteyi bulup çerezini temizleyin. Bununla uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim.
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 Vileblood dedi: Nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CTRL+H yaptığında geçmiş açılır. Oradan verileri temizle tuşuna bas, tüm zamanlar de, çerezler seçiliyse tamamdır iş. Artı 0 Eksi
Vileblood dedi: Nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CTRL+H yaptığında geçmiş açılır. Oradan verileri temizle tuşuna bas, tüm zamanlar de, çerezler seçiliyse tamamdır iş.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.908 Çözümler 37 5 Haziran 2021 #6 Vileblood dedi: Nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Gizlilik ve güvenlik>Site ayarları> Artı 0 Eksi
Vileblood dedi: Nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Gizlilik ve güvenlik>Site ayarları>
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #7 Ayrıca her ortalama bilgisayar kullanıcısının bilmesi gereken bir şey bu. Artı 0 Eksi
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.908 Çözümler 37 5 Haziran 2021 #8 KernelColonel dedi: CTRL+H yaptığında geçmiş açılır. Oradan verileri temizle tuşuna bas, tüm zamanlar de, çerezler seçiliyse tamamdır iş. Genişletmek için tıkla... Bütün sitelerin verileri silinir. Yapmayın. Artı 0 Eksi
KernelColonel dedi: CTRL+H yaptığında geçmiş açılır. Oradan verileri temizle tuşuna bas, tüm zamanlar de, çerezler seçiliyse tamamdır iş. Genişletmek için tıkla... Bütün sitelerin verileri silinir. Yapmayın.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 5 Haziran 2021 #9 Bunu yapan eklentiler var hangi çerezlerin korunucağını seçebiliyorsunuz önerim onları kullanmanız. Artı 0 Eksi
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.940 Çözümler 18 Yer Balıkesir 5 Haziran 2021 #10 Çerezleri etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Android - Google Hesabı Yardım Ãerezler, internetteki deneyiminizi kolaylaÅtırmak için tarama bilgilerini kaydeder. Google Chrome tarayıcısını kullanırken çerezleri nasıl açacaÄınızı veya kapatacaÄınızı keÅfedin. support.google.com Artı 0 Eksi
Çerezleri etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Android - Google Hesabı Yardım Ãerezler, internetteki deneyiminizi kolaylaÅtırmak için tarama bilgilerini kaydeder. Google Chrome tarayıcısını kullanırken çerezleri nasıl açacaÄınızı veya kapatacaÄınızı keÅfedin. support.google.com