Kaburga ağrısı

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Trambolinde yükseğe zıplayıp ayağımın üstüne dik düştüm. Göğüs kafesimin önüne bir ağrı girdi. Dokununca değil de zıplayınca ağrıyor. Veya ani hareketlerde. Bu ciddi midir? Kırık olma ihtimali falan? Nornalde acımıyor sadece zıplama ve ani hareket.

Hocam bende o kadar zıplamıştım yaklaşık 4, 5 metre kadar, yan düştüm o minderlerin altında demir bulunan kısmına, bende de bir ağrı oluşmuştu, kırık olsa duramazsın.

Nasıl bir yol izledin. Ne kadar sürede geçti vs.
Kırık olduğunu zannetmiyorum, en fazla çatlamış olabilir. Yine de doktara görünün.
Bu dönemde hastaneye gitmekten çekiniyorum aslında ama ağrı devam ederse bakacağız

Ah bizim başımıza gelen olaylar nedir ya :( gece yere düşme sonucu kolumda kemik sıkışması nedeniyle kolumun içerisinde bulunan eklem sıvı kapssülleri patlamış ve içindeki sıvılar akmış ve dirseğimden düşen bir kemik parçası dirseğimin sol kısmından etimi içten kesmiş ve sıvılar kesilen yerde birikmiş elektrik verilecek diyorlar ameliyat edilecek diyorlar ama çok kötü bir sorun kolum hep çat ediyor her hareket edişinde 1 dakika yatarak sağ elimle telefona bakayım hareket ettirmeye çalıştığımda çat ediyor hareket etmeye başlıyor ama çok acıyor doktor şöyle dedi ameliyata alıp kolunu hasar gören yerden kesip kapsülleri geri yerine dikip içindeki kemik parçasını ve sıvıyı alıp dışarıdan sıvı enjeksiyon edilecek dedi korkuyorum :(

Ah bizim başımıza gelen olaylar nedir ya :( gece yere düşme sonucu kolumda kemik sıkışması nedeniyle kolumun içerisinde bulunan eklem sıvı kapssülleri patlamış ve içindeki sıvılar akmış ve dirseğimden düşen bir kemik parçası dirseğimin sol kısmından etimi içten kesmiş ve sıvılar kesilen yerde birikmiş elektrik verilecek diyorlar ameliyat edilecek diyorlar ama çok kötü bir sorun kolum hep çat ediyor her hareket edişinde 1 dakika yatarak sağ elimle telefona bakayım hareket ettirmeye çalıştığımda çat ediyor hareket etmeye başlıyor ama çok acıyor doktor şöyle dedi ameliyata alıp kolunu hasar gören yerden kesip kapsülleri geri yerine dikip içindeki kemik parçasını ve sıvıyı alıp dışarıdan sıvı enjeksiyon edilecek dedi korkuyorum :(
Okurken içim daraldı büyük geçmiş olsun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı