Kaburga kemiği hareket ediyor

738129

Centipat
Başlıktan da okuyabileceğiniz üzere, sağ tarafta en alt kemik çok oynak ileri geri hareket ediyor sürekli. Ne zaman başladı da fark etmedim bilmiyorum. Koşu yaparken, yürüyüş yaparken ve bazen otururken bile ağrıyor.

Peki neden doktora gitmek yerine forumda konu açıyorum? Göğüs hastalıklarından, ortopediden, genel cerrahtan randevu aldım.
Göğüs hastalıklarındaki abla baktı sağ olsun hareket ettiğini ben ısrar ettikten sonra fark etti. Tomografi görüntüsü çektirdi fakat sonuç normal gözüküyordu. Korse kullan dedi gönderdi fakat korse sıkıştırarak içeri itecek ve sorun zaten içeri hareket etmesi.

Diğer doktorlar pek umursamadı geçiştirdi sorun yok dedi gönderdi. Kendim kaburga ile ilgili bir arama yapınca karşıma "floating rib syndrome" (Türkçede insanlar "kayan kaburga sendromu" olarak adlandırmış) çıktı. Bütün belirtiler, ağrılar uyuyor fakat kendi başıma emin olabileceğim bir teşhis değil sonuçta.

Türkiye genelinde bilinen güvenilir bir doktor var mı? Beni dinleyip yardımcı olacak bir doktora ihtiyacım var. Samsunda yaşıyorum ama yolculuk yapabilirim. Spor hayatımı bitirdi bu kaburgam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı