Belli ki bir şey bilinç altınıza girmiş, size fark ettirmeden. Ben de yaşadığım birkaç rüya ve kabusu paylaşayım.
Son durak filmini izledim. Uyudum, rüyamda yatağımda uyuyordum birden rüyamda iken (rüya içinde) uyandım aradan 1 saniye geçti gerçekte uyandım. Çok tuhaf bir histi. 2 kez uyanmış gibi hissettim.
Bir kere çocuktum o zaman 6-7 yaşında iken bir tane çizgi filmdeki (Prometheus & Bob) mağara adamı (Bob) rüyama girdi. Beni öldürmek için TV'nin içinden çıktı üzerime yürüdü fakat ben deli gibi bağırıyordum ve sesim çıkmıyordu sanırım bu karabasan oluyor.
Bir keresinde de rüyamda öldüğümü gördüm. Bir keresinde bataklıkta boğulup öldüm. Bir kere okyanusun üzerinde uçuyordum, nasıl keyifliydi be!
Uyumadan önce içeriği insan psikolojisine etki eden unsurlar barındıran videoları izlememenizi tavsiye ederim.