Kabus görmek

Katılım
19 Nisan 2015
Mesajlar
980
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Kâinat
Sanki öldüm. O kadar kötü bir kabus gördüm ki ömrümde hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Önceden çok kabus karabasan vs. yaşadım ve alıştım kormuyordum ama bu çok farklıydı. Birden uyanıp kör oluyorum aynı şey defalarca tekrar ediyor, korkunç şeyler görüyorum, güzel şeyler görüyorum ve bu devamlı tekrar ediyor. Sonra yattığım odanın camını kırıp help me! diye bağırıyorum ama bina o kadar yüksek olmuş ki sonra kendimi atarsam uyanırım diye düşünüp kendimi atmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Sonunda uyandım ve çok korktum...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belli ki bir şey bilinç altınıza girmiş, size fark ettirmeden. Ben de yaşadığım birkaç rüya ve kabusu paylaşayım.

Son durak filmini izledim. Uyudum, rüyamda yatağımda uyuyordum birden rüyamda iken (rüya içinde) uyandım aradan 1 saniye geçti gerçekte uyandım. Çok tuhaf bir histi. 2 kez uyanmış gibi hissettim.

Bir kere çocuktum o zaman 6-7 yaşında iken bir tane çizgi filmdeki (Prometheus & Bob) mağara adamı (Bob) rüyama girdi. Beni öldürmek için TV'nin içinden çıktı üzerime yürüdü fakat ben deli gibi bağırıyordum ve sesim çıkmıyordu sanırım bu karabasan oluyor.

Bir keresinde de rüyamda öldüğümü gördüm. Bir keresinde bataklıkta boğulup öldüm. Bir kere okyanusun üzerinde uçuyordum, nasıl keyifliydi be!

Uyumadan önce içeriği insan psikolojisine etki eden unsurlar barındıran videoları izlememenizi tavsiye ederim.
 
Benim rüyalar polyanna misali hep günlük gülistanlık. Kötü rüya gördüğümde ise rüya olduğunu fark ediyorum hemen, etrafta pencere bulursam aşağı atlıyorum ve anında oyun bitiyor.
 
Rüyada olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz? @BilgisayarKurdu ben çok gerçekçi yaşıyorum da, bu işin bir sırrı var mı, yoksa yetenek mi? :)
Kendinizi biraz geliştirmeniz gerekmekle beraber büyük oranda yetenek konusu :)
Bazen atlayacak yer bulamayınca sanal bir portal açıyorum duvardan, o şekilde çıkış yapıyorum.

Ama refresh eden rüyalara yapılabilecek hiçbir şey yok. Bitti derken yeniden başlıyor rüya.
Hele ki yatakta refresh olunca daha fena, gerçekten kalktığını sanıp tekrar korkunca daha bir ürküyor insan :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı