SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #91 i799 dedi: Bence CPU nun yanında soğutucu vermek yenilgiyi kabul etmek gibi bişey. Yani diyor ki benim CPU um çok ısınıyor. İlla ki yanına soğutucu alacaklar. Zahmet etmesinler ben yanında veriyim) Genişletmek için tıkla... İntel ve yenilgi... Oğuz123 dedi: Gene %10 performans artışı falan olur. Klasik Intel. AMD Zen'i merak ediyorum. Bizi Intel tekelinden kurtarır umarım. Jim Keller'ın son bombası. Genişletmek için tıkla... İşlemci yapmak kolay değil, kum dediysek kumdan kale yapmıyoruz. CelestialDiamond dedi: Şaka maka intel'in 2019'da çıkaracağı işlemci serisi bile belli "tigerlake" . Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yok hocam idare etmek amacıyla işte. Geçici olarak diyelim. Hava soğutmada olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıvı! Sıvı! Sıvı!
i799 dedi: Bence CPU nun yanında soğutucu vermek yenilgiyi kabul etmek gibi bişey. Yani diyor ki benim CPU um çok ısınıyor. İlla ki yanına soğutucu alacaklar. Zahmet etmesinler ben yanında veriyim) Genişletmek için tıkla... İntel ve yenilgi... Oğuz123 dedi: Gene %10 performans artışı falan olur. Klasik Intel. AMD Zen'i merak ediyorum. Bizi Intel tekelinden kurtarır umarım. Jim Keller'ın son bombası. Genişletmek için tıkla... İşlemci yapmak kolay değil, kum dediysek kumdan kale yapmıyoruz. CelestialDiamond dedi: Şaka maka intel'in 2019'da çıkaracağı işlemci serisi bile belli "tigerlake" . Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yok hocam idare etmek amacıyla işte. Geçici olarak diyelim. Hava soğutmada olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıvı! Sıvı! Sıvı!
E Eden Dust Ziyaretçi 12 Eylül 2016 #92 Silinen üye dedi: AMD FX 9590 işlemcisinde sıvı soğutma koymuştu. Biraz sesli çalışıyor ama soğutması muazzam. Genişletmek için tıkla... Hocam o alınabilecek en son işlemci zaten. Facebook AMD sayfasında o işlemciye rastlıyorum arada.
Silinen üye dedi: AMD FX 9590 işlemcisinde sıvı soğutma koymuştu. Biraz sesli çalışıyor ama soğutması muazzam. Genişletmek için tıkla... Hocam o alınabilecek en son işlemci zaten. Facebook AMD sayfasında o işlemciye rastlıyorum arada.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #93 Silinen üye dedi: AMD FX 9590 işlemcisinde sıvı soğutma koymuştu. Biraz sesli çalışıyor ama soğutması muazzam. Genişletmek için tıkla... CM Seidon 120V. O bundle gibi aslında.
Silinen üye dedi: AMD FX 9590 işlemcisinde sıvı soğutma koymuştu. Biraz sesli çalışıyor ama soğutması muazzam. Genişletmek için tıkla... CM Seidon 120V. O bundle gibi aslında.
E Eden Dust Ziyaretçi 12 Eylül 2016 #94 SideWinder dedi: CM Seidon 120V. O bundle gibi aslında. Genişletmek için tıkla... Bu arada AMD FX serisi işlemcilerini satmak için kampanya yapıyor. FX 9590'nı görmek mümkün tabi ki. Alınca yanında 1 veya 2 tane oyun kodu veriyor.
SideWinder dedi: CM Seidon 120V. O bundle gibi aslında. Genişletmek için tıkla... Bu arada AMD FX serisi işlemcilerini satmak için kampanya yapıyor. FX 9590'nı görmek mümkün tabi ki. Alınca yanında 1 veya 2 tane oyun kodu veriyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #95 Silinen üye dedi: Bu arada AMD FX serisi işlemcilerini satmak için kampanya yapıyor. FX 9590'nı görmek mümkün tabi ki. Alınca yanında 1 veya 2 tane oyun kodu veriyor. Genişletmek için tıkla... Çırpınıp dursunlar. Adam gibi işlemci üretmeyip, bizi İntel' in ''fahiş'' fiyatlarına mecbur bırakmanın cezasını ödesinler.
Silinen üye dedi: Bu arada AMD FX serisi işlemcilerini satmak için kampanya yapıyor. FX 9590'nı görmek mümkün tabi ki. Alınca yanında 1 veya 2 tane oyun kodu veriyor. Genişletmek için tıkla... Çırpınıp dursunlar. Adam gibi işlemci üretmeyip, bizi İntel' in ''fahiş'' fiyatlarına mecbur bırakmanın cezasını ödesinler.
O Oğuz123 Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #96 SideWinder dedi: İntel ve yenilgi... İşlemci yapmak kolay değil, kum dediysek kumdan kale yapmıyoruz. Sıvı! Sıvı! Sıvı! Genişletmek için tıkla... Kumdan kale yapmak kadar olmasa da Kabylake yapmak kolay. Makyajlanmış Skylake. Broadwell gibi olacak Kabylake. Hemen ardından Cannonlake geliyor.
SideWinder dedi: İntel ve yenilgi... İşlemci yapmak kolay değil, kum dediysek kumdan kale yapmıyoruz. Sıvı! Sıvı! Sıvı! Genişletmek için tıkla... Kumdan kale yapmak kadar olmasa da Kabylake yapmak kolay. Makyajlanmış Skylake. Broadwell gibi olacak Kabylake. Hemen ardından Cannonlake geliyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #97 Oğuz123 dedi: Kumdan kale yapmak kadar olmasa da Kabylake yapmak kolay. Makyajlanmış Skylake. Broadwell gibi olacak Kabylake. Hemen ardından Cannonlake geliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Nvidia' nın 7 den 9 a geçiş politikası gibi... (Bu arada kumdan kale örneğinde kırıcı olmadım inşallah, benim hatam özür dilerim )
Oğuz123 dedi: Kumdan kale yapmak kadar olmasa da Kabylake yapmak kolay. Makyajlanmış Skylake. Broadwell gibi olacak Kabylake. Hemen ardından Cannonlake geliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Nvidia' nın 7 den 9 a geçiş politikası gibi... (Bu arada kumdan kale örneğinde kırıcı olmadım inşallah, benim hatam özür dilerim )
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #98 Peki bu Kaby Lake işlemciler kaç nanometre ile üretilecek?
E Eden Dust Ziyaretçi 12 Eylül 2016 #99 Silinen üye dedi: Peki bu Kaby Lake işlemciler kaç nanometre ile üretilecek? Genişletmek için tıkla... 14 galiba.
Silinen üye dedi: Peki bu Kaby Lake işlemciler kaç nanometre ile üretilecek? Genişletmek için tıkla... 14 galiba.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #100 Silinen üye dedi: Peki bu Kaby Lake işlemciler kaç nanometre ile üretilecek? Genişletmek için tıkla... Skylake ne ise tasarım olarak Kaby Lake de o.
Silinen üye dedi: Peki bu Kaby Lake işlemciler kaç nanometre ile üretilecek? Genişletmek için tıkla... Skylake ne ise tasarım olarak Kaby Lake de o.