Kaby Lake İşlemciler

Bence CPU nun yanında soğutucu vermek yenilgiyi kabul etmek gibi bişey. Yani diyor ki benim CPU um çok ısınıyor. İlla ki yanına soğutucu alacaklar. Zahmet etmesinler ben yanında veriyim:))
İntel ve yenilgi... :D

Gene %10 performans artışı falan olur. Klasik Intel.
AMD Zen'i merak ediyorum. Bizi Intel tekelinden kurtarır umarım. Jim Keller'ın son bombası.

İşlemci yapmak kolay değil, kum dediysek kumdan kale yapmıyoruz. (y)

Şaka maka intel'in 2019'da çıkaracağı işlemci serisi bile belli "tigerlake" .

(y)

Yok hocam idare etmek amacıyla işte. :) Geçici olarak diyelim. :) Hava soğutmada olabilir. :D
Sıvı! Sıvı! Sıvı!

Bu arada AMD FX serisi işlemcilerini satmak için kampanya yapıyor. :) FX 9590'nı görmek mümkün tabi ki. :) Alınca yanında 1 veya 2 tane oyun kodu veriyor. :)
Çırpınıp dursunlar. Adam gibi işlemci üretmeyip, bizi İntel' in ''fahiş'' fiyatlarına mecbur bırakmanın cezasını ödesinler. :D

Kumdan kale yapmak kadar olmasa da Kabylake yapmak kolay. Makyajlanmış Skylake. Broadwell gibi olacak Kabylake. Hemen ardından Cannonlake geliyor.
Dediğim gibi Nvidia' nın 7 den 9 a geçiş politikası gibi... (y)

(Bu arada kumdan kale örneğinde kırıcı olmadım inşallah, benim hatam özür dilerim :( )

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı