Kaby Lake İşlemciler

Her ne kadar umduğumuz başarıyı yakalayamasa da AMD'yi hor görmemek lazım. Ufak da olsa intel ile rekabet ediyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi CPU üretmek basit iş değil. Basit olsaydı dünyada bu kadar az üretici olmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada muhabbet ve sohbet ederken kurbanın yorgunluğunu attım, iyi oldu vallahi...

Hocam adam gibi işlemci çıkarsınlar yeter. Kimse AMD' den İntel' i alt etmesini beklemiyor. Adam gibi olursa ZEN, olan bize olur, fiyatlar düşer...

Intel ile nasıl mücadele ediyor? Apu serisi ile mi?

Intel ile nasıl mücadele ediyor? Apu serisi ile mi?
Tek çekirdek performansı olarak. AMD uzun yıllardır tek çekirdek performansında İntel' in İ5 işlemcilerini bile geçemiyor. E haliyle de oyun bilgisayarı alacaklar tarafından tercih edilmiyor.

APU ise karşılaştırılmaz, zira İntel cephesinde karşılığı yok.

Amd işlemcilerin en sevdiğim yanı uzun ömürlü olması. Halen Athlon X2 240 kullanıyorum.

Ben intel kullanıyorum ve AMD yi savunuyorum. Sen AMD kullanıyorsun ve AMD nin iyi olmadığını düşünüyorsun. Bence bi paradoksun içindeyiz.
Ben güçlü olan kazansın diyorum.

Bir de düşünsenize 3. bir firma çıkıyor, AMD ve İntel' i tokatlıyor. Ne olurdu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…