Kaby Lake İşlemciler

Her ne kadar umduğumuz başarıyı yakalayamasa da AMD'yi hor görmemek lazım. Ufak da olsa intel ile rekabet ediyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi CPU üretmek basit iş değil. Basit olsaydı dünyada bu kadar az üretici olmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada muhabbet ve sohbet ederken kurbanın yorgunluğunu attım, iyi oldu vallahi... :D

Her ne kadar umduğumuz başarıyı yakalayamasa da AMD yi hor görmemek lazım. Ufak da olsa intel ile rekabet ediyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi CPU üretmek basit iş değil. Basit olsaydı dünyada bu kadar az üretici olmazdı.
Hocam adam gibi işlemci çıkarsınlar yeter. Kimse AMD' den İntel' i alt etmesini beklemiyor. Adam gibi olursa ZEN, olan bize olur, fiyatlar düşer... :D

Her ne kadar umduğumuz başarıyı yakalayamasa da AMD yi hor görmemek lazım. Ufak da olsa intel ile rekabet ediyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi CPU üretmek basit iş değil. Basit olsaydı dünyada bu kadar az üretici olmazdı.
Intel ile nasıl mücadele ediyor? Apu serisi ile mi?

Intel ile nasıl mücadele ediyor? Apu serisi ile mi?
Tek çekirdek performansı olarak. AMD uzun yıllardır tek çekirdek performansında İntel' in İ5 işlemcilerini bile geçemiyor. E haliyle de oyun bilgisayarı alacaklar tarafından tercih edilmiyor.

APU ise karşılaştırılmaz, zira İntel cephesinde karşılığı yok.

Ben intel kullanıyorum ve AMD yi savunuyorum. Sen AMD kullanıyorsun ve AMD nin iyi olmadığını düşünüyorsun. Bence bi paradoksun içindeyiz.:)
Ben güçlü olan kazansın diyorum.

Bir de düşünsenize 3. bir firma çıkıyor, AMD ve İntel' i tokatlıyor. Ne olurdu acaba? :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı