Kabylake vs Skylake

• Konuyu başlatan ykula
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.619
Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Herkese iyi sosyaller. 2 aya sistem topluyorum. Kafamda sistemi oluşturdum. Her şey dahil olacak biçimde (kulaklık, fare, klavye, Windows vs.).

Screenshot_2017-01-25-18-35-17.png

Ben Skylake işlemci kullandım çünkü Kabylake olursa 2 hafta sonra almak zorunda kalacağım ve ben beklemekten çok sıkıldım, o kadar bekleyemem. Ancak eğer beklememe değecekse söyleyin. Çoğu yerde araştırdım, bence aradaki fiyat farkına oranla performans hiç de iyi değil.

Not
: Teknobiyotik'ten toplandı.

Kabylake zaten şuan piyasaya çıktı. Neden beklemek zorunda olduğunuzu anlayamadım.
Piyasaya çıkmasını değil, para birikmesini bekleyeceğim :D
İleriye yatırım için beklemen gerektiği kanatindeyim.
Windows'a o kadar para vermene gerek yok. Kinguin gibi sitelerden 90 TL'ye edinebilirsin.
Sistemi Teknobiyotik'in şubesine gidip orada toplattıracağım. Test için de Windowsu oradan alırsam daha iyi olur. Zaten oem Windows istemiyorum. Anakart değişiminde bir daha Windows almayacağım. Kutulu iyidir :D
TL/Dolar kuru nedeniyle durum böyle.
Aynen hocam. Maalesef durum böyle. Mesela bugün dolar 3.75'ten 3.82'ye çıktığı için 126 Tl daha fazla ödemek zorundayım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı