Kaç adet mail adresiniz var?

1 tane işler için asıl kullandığım, 1 tane 1. derece gereksizler için, 1 tane 2. derece gereksizler için, 1 tane 3. derece gereksizler için olmak üzere 4 tane. Gereksiz mailleri ailem ile ortak kullanıyorum.

1 tane 1. derece gereksizler için, 1 tane 2. derece gereksizler için, 1 tane 3. derece gereksizler için olmak üzere 4 tane.

Hocam ben de böyle bir şey düşünüyorum sizden fikir almak için soruyorum 1.derece gereksiz 2.derece gereksiz 3.derece gereksiz dediğiniz şeyler nedir örnek olarak mesela 1. 2. 3. dereceleri söyler misiniz rica etsem

Hocam ben de böyle bir şey düşünüyorum sizden fikir almak için soruyorum 1.derece gereksiz 2.derece gereksiz 3.derece gereksiz dediğiniz şeyler nedir örnek olarak mesela 1. 2. 3. dereceleri söyler misiniz rica etsem
3. derece olanlar muhtemelen bir daha asla girmeyeceğim, ama olurda belki tekrar girerim diye ayırdığım ve reklam maillerinin geldiği mailim. Bunun yerine bazen temp mail de kullanabiliyorum.
2. derece gereksiz Steam, Epic, BattleNet falan oyun şeyleri için kayıtlı olan mailim. Diğer forum sitelerindeki kayıtlarım da burada.
1. derece gereksiz tek seferlik mail atılacaksa veya alınacaksa kullandığım kaybolmasını istemediğim mailler mailim. Fotoğraf gönderme olabilir, önemli bir siteye kayıt olabilir. Aslında bu 1. derece gereksiz yerine 2. derece asıl mail de olabilir.
Asıl mailim ise staj başvurularımı yaptığım, asla kaybolmaması gereken mailler.

3. derece olanlar muhtemelen bir daha asla girmeyeceğim, ama olurda belki tekrar girerim diye ayırdığım ve reklam maillerinin geldiği mailim. Bunun yerine bazen temp mail de kullanabiliyorum.
2. derece gereksiz Steam, Epic, Battle.net falan oyun şeyleri için kayıtlı olan mailim. Diğer forum sitelerindeki kayıtlarım da burada.
1. derece gereksiz tek seferlik mail atılacaksa veya alınacaksa kullandığım mailim. Fotoğraf gönderme olabilir, önemli bir siteye kayıt olabilir. Aslında bu 1. derece gereksiz yerine 2. derece asıl mail de olabilir.
Asıl mailim ise staj başvurularımı yaptığım, asla kaybolmaması gereken mailler.

Çok teşekkür ederim hocam hepsi Gmail sanırım sizinkilerin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı