Kaç ayda Almanca öğrenebilirim?

1 - Diksiyonunu geliştir.
2 - Eğer öğrenmek istiyorsan bende senin gibi 0'dan başlıyorum istersen bir program yaparız online bir şekilde buluşup beraber çalışırız pratik yapa biliriz.

Pratik yapmak istersen yazarsın burdan.

Ama dürüst düşüncem kimse tatile gelip birine aşık olup evlenmiyor, Ama şöyle bir şeyde var sanırım Avrupa ve Amerikadaki kızlar ilgiye aç oldukları için evlene bilirsin fakat bir kaç ay içinde evliliği inandıra bilir misin bilmiyorum çünkü kısa süre içinde ülkesine dönecektir. * Not eğer kişinin kız kardeşi varsa bana ayarlaya bilirsiniz

9 10 ay aralıksız çalışıp pratikle çok güzel oturtursunuz.

İngilizce çalışan yok mu?
Ben çalışıyorum. B1 i hallettim sayılır.

Elimde olsa sülalesi konusunda forumdakilere yardımcı olabilirim. Gerekli şartlar saglandigi takdirde elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.

Ben çalışıyorum. B1 i hallettim sayılır.

Elimde olsa sülalesi konusunda forumdakilere yardımcı olabilirim. Gerekli şartlar saglandigi takdirde elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.
Sülale hocam acenta açarsınız artık gidince

Hepiniz gitmeyin ittihat terakki ruhunu kim yaşatacak kendinize gelin aga ters bayrakları çıkarın devlet kurtaracaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…