Kaç BTU klima almak mantıklıdır?

Mt2 kaç onu ürünü koymak istediğiniz salonu metre alıp ölçün metre kareyi bulun, evde kaç kişi kalıyor ? Ayrıca klimanın olacağı ortamda kaç cam var ? Klimanın olacağı oda güneşi çok alıyor mu ya da bina arasında mı kalıyor ? Çatı katı gibi her yöne açık bir noktada mı? Bunları yazma şansınız varsa daha mantıklı öneri yazabiliriz.Bunlar önemli değil diyorsanız bütçenizi belirtin ona göre bakabiliriz.

MT2 kaç onu ürünü koymak istediğiniz salonu metre alıp ölçün metre kareyi bulun, evde kaç kişi kalıyor? Ayrıca klimanın olacağı ortamda kaç cam var? Klimanın olacağı oda güneşi çok alıyor mu ya da bina arasında mı kalıyor? Çatı katı gibi her yöne açık bir noktada mı? Bunları yazma şansınız varsa daha mantıklı öneri yazabiliriz. Bunlar önemli değil diyorsanız bütçenizi belirtin ona göre bakabiliriz.

Ölçtüm 15 metrekare, evde 4 kişi var ve klimanın olduğu ortamda en önde 1 cam var. Ön tarafı güneşi çok alıyor. Çatı katının 2 kat altında.

Ölçtüm 15 metrekare, evde 4 kişi var ve klimanın olduğu ortamda en önde 1 cam var. Ön tarafı güneşi çok alıyor. Çatı katının 2 kat altında.

12 bin BTU 4 kişi için yeterli gelmeyecektir. Imkanınız varsa 18 bakın ya da 12 olarak geçen ama 14-15 bin btu ayarında soğutan cihazlar var onlara yönelin örnek gree fairy, sigma plus midea Extreme gibi ürünler. Midea özelinde ürünü internetten alırsanız montaj parası istiyorlar bilginize. Alacağınız ürünün ab formu olur ordaki soğutma kapasitesini inceleyin. Ek olarak adem helvacı beyin yazdığı platform var oraya da bakabilirsiniz. Diğer odalara vursun durumu için şunu söyleyebilirim hangi ürünü alırsanız alın klimayı 24 derecede uzun süre çalıştırmak gerekiyor. Bu yapılsa bile aynı etkiyi beklemeyin derim ben de klimayı açınca oda değiştiriyorum güneşe çıkmış gibi oluyor salon 24 yatak odası 28-29 derece olduğu için. Kışın kullanma gibi bir durum varsa ısıtma için yorum yapamıyorum ısıtma için klima kullanmadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı