9070 XT sistem Kernel Power 41 hatası veriyor ve kilitleniyor

XintrA

Kilopat
Katılım
23 Şubat 2019
Mesajlar
334
Çözümler
3
Yer
Nederland/Amsterdam
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1OFYeURfAhs-ZjUj-P3lP2M0MxwGBPeQk/view?usp=sharing
RAM
Kingston FURY 32 GB DDR5-6000 (2x 16 GB) Kit CL30
SSD veya HDD modeli
Kingston NV3 1 TB SSD
Ekran kartı
AMD XFX 9070XT Mercury OC
Anakart
MSI B850 GAMING PLUS WIFI 6E Socket AM5
İşlemci
AMD Ryzen 5 9600X
Yeni GPU aldım, 9070XT Mercury OC. Ama sistemde ilk taktığımdan beri kilitlenme yaşıyorum, herhangi bir hata olmadan. Sistemin kalanı aşağıda parçalar 1 aylık.
PSU: Lian Li Edge Gold moduler 850W
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@XintrA hocam ddu ile driver ı kaldırmanızı öneriyorum ve hala devam ediyorsa format atmak gerekebilir.
Yine çözülmezse donanım kaynaklı bir sorun olabilir. Daha önce NVIDIA mı kullanıyorudun.
 
DDU ile kaldırdım defalarca tekrar yükledim düzelmedi. Daha önce RX 580 kullanıyordum (geçici olarak) ve onda biraz OC denedikten sonra benzer sıkıntılar yaşamaya başlamıştım. Format aklımda.

Format atınca düzelir diye umuyorum hocam.
 
Format atınca düzelir diye umuyorum hocam.

Umarım düzelir, ayrıca konuyu açtıktan sonra bazı ayarlar yaptım ChatGPT ile. Örneğin hızlı başlatmayı, AMD crash Defender'ı, Zero RPM'i ve Hags'ı kapattım. Ardından 30'ar dakikalık +200MHz -25mv CPU ve stock ayarlarda GPU ile FurMark ve Prime95 testi yaptım. Şu anlık problem yok gibi, ama Windows hâlâ bozuk gibi duruyor. Bir daha crash yersem format atarım muhtemelen.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı