Kaç gün devamsızlık yapılırsa belge alınmaz?

Hocam 29 gün ile belge aldım sanırım o olay kalktı.
Hocam nasıl oluyor ? İnternette baktım var hala.

O zaman ben istediğim kadar devamsızlık mı yapacam anlamadım :D Müdür bugün çıkışta konuşuyor devamsızlıktan kalacak öğrenciler var diye ?

Hocam nasıl oluyor? İnternette baktım var hala.

O zaman ben istediğim kadar devamsızlık mı yapacağım anlamadım :D müdür bugün çıkışta konuşuyor devamsızlıktan kalacak öğrenciler var diye?

İnternette her gördüğün bilgi doğru değildir, devamsızlık olayı artık bitti belge alınabiliyor tabii devamsızlığı abartıp 30 gün gitmezsen orası ayrı.

İnternette her gördüğün bilgi doğru değildir, devamsızlık olayı artık bitti belge alınabiliyor tabii devamsızlığı abartıp 30 gün gitmezsen orası ayrı.

Tamamdır hocam büyük bir oh çektim sağ olun var olun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl oluyor? İnternette baktım var hala.

O zaman ben istediğim kadar devamsızlık mı yapacağım anlamadım :D müdür bugün çıkışta konuşuyor devamsızlıktan kalacak öğrenciler var diye?

Hocam toplam 29 özürlü özürsüz toplam müdür yardımcısına sordum sistem hatası olmuştur dedi bilmiyorum nasıl oldu.

"Belge almak için devamsızlık sınırı kalktı mı" böyle bir arama yaptığımda Google da ilk çıkan sonuç sonuç olarak; belge almak için 5 gün özürsüz devamsızlık yapmama şartı 08 Eylül 2023'te kaldırılmıştır.16 oca 2024 bu olmakla beraber hemen altında.
5 gün devamsızlık yapan takdir teşekkür belgesi verilmeyecek. Bu haberi görüyorum bunların hangisi doğru olduğuna dair resmi açıklama bulabildiğimiz bir kaynak bulunmakta mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Belge almak için devamsızlık sınırı kalktı mı" böyle bir arama yaptığımda Google da ilk çıkan sonuç sonuç olarak; belge almak için 5 gün özürsüz devamsızlık yapmama şartı 08 Eylül 2023'te kaldırılmıştır.16 oca 2024 bu olmakla beraber hemen altında.

5 gün devamsızlık yapan takdir teşekkür belgesi verilmeyecek. Bu haberi görüyorum bunların hangisi doğru olduğuna dair resmi açıklama bulabildiğimiz bir kaynak bulunmakta mıdır?​

Vallahi hocam okulumuzda benim dışında biri 5.5 gün ile aldı ona da sistem hatası dediler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı