Kaç Hz monitör alınmalı?

İşini görür tabiki ama 144-165hz'deki akıcılığı vermez . Paran yetiyorsa tabiki 144 ve üzeri daha iyi. !44 FPS alamasan bile masaüstünde gezinirken ya da video izlerken daha akıcı hissettirir. Max bütçeni belirtirsen biz de bakalım daha iyi alternatif var mı .

Rekabetçi oyunlarda genellikle tüm oyunlarda 144Hz akıcılığını sonuna kadar hissedeceksiniz hocam çok iyi bir tercihtir 144Hz.

Ryzen 3 3100
8x2 3200 RAM
RX 570 4 GB
B450 S2H anakart mevcut
Monitörümun biraz eski kaldığını düşündüm. Arkadaşlarım falan da 144Hz geçmemin gerektiğini söyledi. Internette de ekran kartına göre Hz alınmalı gibi şeyler görünce danışmak istedim. Çoğu oyunda gayet iyi performans alıyorum.

Bende artık 144Hz geçmeyi düşüyorum. Bütçeyi fazla aşmayacak IPS bir monitör önerebilir misin rica etsem?
Şu an öneremem. Artık uyumam gerekiyor. Bayram tatilini fırsat bilip yarından itibaren piyasayı araştırabilirim. Benden önce tavsiyede bulunan olursa başka tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…