Kaç il gezdiniz?

İnşallah gezmek nasip olur hocam, gezme detayı önemli niyeti belli etmek gerekiyor yoksa durumlar şaşabiliyor.
En son İzmir'e gitmiştim giderken uyudum ameliyat oldum dönerken uyudum İzmir'i göremedim bile 😁
En sevdiğim şehirdir İzmir, umarım bir gün gezebilirsiniz.

İnşallah gezmek nasip olur hocam, gezme detayı önemli niyeti belli etmek gerekiyor yoksa durumlar şaşabiliyor.
En son İzmir'e gitmiştim giderken uyudum ameliyat oldum dönerken uyudum İzmir'i göremedim bile 😁
Ah be hocam, geçmiş olsun.

İstanbul, Kocaeli, Bolu, Ankara, İzmir, Hatay, Antalya, Aksaray, Konya, Eskişehir, Adana, Niğde, Osmaniye, Manisa, Kütahya, Bursa, Bilecik.

Kısaca 17.

Gençlerbirliği sağ olsun yarısı deplasmandır. :D

Balıkesirliyim. İstanbul'a gittim Eskişehir'e de gittim yarışma için sonra Bursa'ya gittim bir de Balıkesir'de edremite gittim. Ama Balıkesir'e gelecekler için söyleyeyim sarımsaklı plajına gelmeden gitmeyin.

Ortamı vs çok güzel gerçekten fakat otel konusunda sıkıntılı biraz doğru düzgün otel yok bazı apartlar iyi bazıları çok kötü otelleride çok kaliteli değildi.
3 Kez gittim lakin sadece bir kez Ayvalık'ta kaldım. Burhaniye ve Manyas da kalıp oralardan gitmiştik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı