Kaç il gezdiniz?

Hepsini tam tam olarak gezmesemde Ankara, Antalya, Gümüşhane, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Antalya, İzmir, Sakarya, Diyarbakır ve Trabzon şehirlerinde bulundum.

En sevdiklerim
1-Trabzon(biraz torpil geçmiş olabilirim)
2-Antalya
3-Çanakkale

Çok sevemediklerim
1-İzmir
2-Kütahya
3-Sakarya

İzmir'i sevmeyen gördüğüm tek kişisiniz.

Trabzon güzel ya, her sene gidiyoruz.

İzmir'i merkezini sevmedim. Bergama ve seferihisar çok güzel yerler. Özellikle Bergama'ya bayıldım.

Ben de merkezi dışına çok çıkmadım. Belki ondan dolayı çok sevememiş olabilirim.

Ben de merkezi dışına çok çıkmadım. Belki ondan dolayı çok sevememiş olabilirim.
Babam coğrafya öğretmeni, ben de ondan almış olabilirim tarihi ve doğal güzellikleri görmeyi. Bergama Antik Kenti gittiğim en güzel kent.

Ben Konak'a ve Karşıyaka'ya bayilmistim.

Seferihisar denizi çok soğuktu.
Yüzmeyi hiç sevmiyorum, özellikle Ege ve Akdeniz'de. Karadenizim candır.

Durumumuz pek iyi olmamasına rağmen akraba, tanıdık vs. ile beraber bende gezebildim, Ankara, İstanbul, Adana, Hatay, İzmir, Antalya, Mersin, Diyarbakır, Urfa, Gaziantep, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Osmaniye, Kayseri, Antalya'yı gezme fırsatım oldu, en beğendiğim yer kesinlikle Ankara'ydı. Ama gezdiğim yerlerin çoğunda malesef küçüktüm, o yüzden İstanbul, İzmir, Kayseri'yi pek hatırlamıyorum.

Ankara, Ankara, güzel Ankara!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…