Kaç kilogramda clean bulka başlanmalı?

MorganXD

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda 47 kg bir şey mi boy 1.70 spora başladım 2 hafta oldu ve clean bulk yapmak istiyorum göbeğimin olmasını istemiyorum ama 50 kg olsam iyi olur diye düşünüyorum kaç kgde clean bulka başlamalıyım?

Clean falan yapma bence 47 kiloyla.
Ne bulursan ye. 50 kilo falan yeterli olmaz asla 65 en az olman lazım.

Hocam yaşım 16.

Kardeşim suanlik 50 kg gibi düşünüyorum ama senin dediğin gibi dirty yapsam 65 Kg'ye kadar biraz yağ olmaz mı?
Bence clean bulk yap. Herkes bulk yaptıktan sonra 80 90 kilo olucak diye bir kaide mi var da kendimce boş yazı diyebileceğim cevaplar yazmışlar. Dirty dediğin kavram ne kadar dirtylestiğin kadar önemli bence. Yağ oranın düşükse clean bulkin biraz daha kirli olabilir ama bu senin kıtlıktan çıkmış gibi yemen anlamına gelmiyor bence.

Hocam kaç kiloda başlayayım peki?

Hocam kaç kiloda başlayayım peki?
Dayı bulk dediğin zaten yediğinin fazlasını yemek demek. Hergün yemek yiyorsun sadece daha fazla yiyeceksin. Kaç kiloda başlayayım derken sorunu anlamadım hayatının her döneminde yemek yiyorsun zaten. Şimdi yapmaya başla. Kalori ölçerek yemeye basla. Nasıl yapicagini bana sorma çünkü ben de yapamıyorum.

Hocam sadece bayağı az kilodayım ondan böyle bir konu açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…