Kaç litre termos alınmalı?

Kıraathanelerdeki dedin mi tamam o zaman @KutsalMayonez hocamın dediğinden. Onlar fazla çay gitmesin diye 100 lük kullanıyor
Hocam şu üstteki bir arkadaşın dediği şey de beni düşündürdü biraz. Çayın fazlası da zararlı aslında şimdi dank etti. Zaten işyerinde akşama kadar çay kahve içip duruyoz. Akşamları da 2 litre içersem heralde ağzımdan kıçımdan çay kusar dururum. Sanırım 1 litre alsam yeter gibi.

Hocam şu üstteki bir arkadaşın dediği şey de beni düşündürdü biraz. Çayın fazlası da zararlı aslında şimdi dank etti. Zaten işyerinde akşama kadar çay kahve içip duruyoz. Akşamları da 2 litre içersem heralde ağzımdan kıçımdan çay kusar dururum. Sanırım 1 litre alsam yeter gibi.
Kafein fazlalığı karaciğer iflasına kadar gidebilir hocam, dikkat edin.

Hocam 1.9Lt olanı illa ki tepesine kadar doldurmanıza gerek yok ki.
Hem 1 Lt'lik olan model ile performans bakımından 2 kat daha iyi,süre bakımından.
Hem de ilerde piknik,kamp yapma olayını vs düşünecek olursanız 1.9Lt iyi bir seçim olur

Hem 1 Lt'lik olan model ile performans bakımından 2 kat daha iyi,süre bakımından. Hem ilerde piknik,kamp yapma olayını vs düşünecek olursanız 1.9Lt iyi bir seçim olur
Adamı zehirlemeyiniz. Zaten adam kafeinle bütünleşmiş. Daha çok sıkıntı yaşatmayalım.

Hem 1 Lt'lik olan model ile performans bakımından 2 kat daha iyi,süre bakımından.
Hem de ilerde piknik,kamp yapma olayını vs düşünecek olursanız 1.9Lt iyi bir seçim olur
Bak attın gene zehirli oku. Şimdi rotayı tekrardan 1.9 litreye çevirdim. Düşüneyim ben biraz daha bari.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı