Eve kaç Mbps internet alabileceğimi nasıl öğrenebilirim? Herhangi bir güvenilir site var mı?
Böyle yaparak büyük bir hataya düşmüştüm zaten 16 Mbps internet altyapım olduğunu söyleyip 16 Mbps internet hızı olan bir paket verdiler fakat sürekli sorun çıktı. Şimdi aradığımda hattınızın 12 Mbps yi desteklediğini görüyorum diyorlar.İnterneti bağlamak istediğiniz servis sağlayıcının müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda çok net bilgi alabilirsiniz.
Böyle yaparak büyük bir hataya düşmüştüm zaten 16 Mbps internet altyapım olduğunu söyleyip 16 Mbps internet hızı olan bir paket verdiler fakat sürekli sorun çıktı. Şimdi aradığımda hattınızın 12 Mbps yi desteklediğini görüyorum diyorlar.![]()
50 Mbps çıkıyor fakat aradığımda 1ISS'lerin sitelerinde altyapı sorgulama var. Bakabilirsin.
Vodafone Net çalışanları bilgisiz olduğundan dolayı hep bir sıkıntı çıkıyor ve ben bunu önceden bilseydim hiçbirşekilde taahüt e bile bulaşmazdım.Açıkçası ben aradım 100MB dediler ve gerçektende 100MB destekliyor. Hatta müşteri hizmetlerini aradığımda bana fiber var dediler turkcell şubesine gittim bulunduğunuz yerde fiber yok dediler. Bende telefon üzerinden başvurumu yaptım diğer gün geldiler bi sıkıntı çıkmadı.
50 Mbps çıkıyor fakat aradığımda 1
Vodafone Net çalışanları bilgisiz olduğundan dolayı hep bir sıkıntı çıkıyor ve ben bunu önceden bilseydim hiçbirşekilde taahüt e bile bulaşmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.