Kaç oz boks eldiveni alınmalı?

@254182 ben şu an aktif olarak yapıyorum geçen maça çıktım nasıl antrenman yapılmalı ve deneyim nasıl elder edilir?

Gene tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Haftada 5 gün yapıyorum ayrıca evde kendim çalışıyorum.

Hocam evde yapılacak en iyi şey ayna karşısında refleks geliştirmek ve esnemek olur salonda ise esneklik ve dinamiklik estetik çok önemlidir bunlar olmadan olmaz biraz da kişinin kendisiyle alakalı verebeileceğim net bir taktik yok 8 yaşımdan beri kendimi bildim bileli yaptığım için öyle bir taktik yok ama şundan eminim en en en iyi antrenman ayna karşısında skill çalışıp estetiği ve esnekliği geliştirmektir benim gözümde herkes de yapamaz bunu.

@254182 Esneklik olarak gayet iyiyim mesela sağ esnerken sol eli ile esneyip öne atıyorum.

Ayna olayını sizden öğrendim teşekkürler.

Boşluğa tekme atmak bana sıkıcı geliyor illa bir hedef olsun istiyorum.
Serilik ve güç nasıl sağlanır?
Ayrıca, maçlarda bildiğiniz taktikler var mı? kontra veya saldırı olarak.

Geçen ilk maçıma çıktım(resmi olarak) ilk raunt 0-1 gittik sonra 1-1 altın vuruşta son anda yenildim.

Dediklerinizi nasıl yapabiliriz?

@254182 esneklik olarak gayet iyiyim mesela sağ esnerken sol eli ile esneyip öne atıyorum.

Ayna olayını sizden öğrendim teşekkürler.

Boşluğa tekme atmak bana sıkıcı geliyor illa bir hedef olsun istiyorum.
Serilik ve güç nasıl sağlanır?
Ayrıca, maçlarda bildiğiniz taktikler var mı? Kontra veya saldırı olarak.

Geçen ilk maçıma çıktım(resmi olarak) ilk raunt 0-1 gittik sonra 1-1 altın vuruşta son anda yenildim.

Dediklerinizi nasıl yapabiliriz?

Boşluğa sallamak inanın en iyisi karşınızdaki hedefe 3 saat boyunca vursanız o hedefe vurmayı ezberlersiniz. Ama boşluğa sallasanız karşınızdaki şey ne olursa olsun vurursunuz. Serilik ve güç için ben ayaklarıma 1 yıl boyunca ağırlık bağlamıştım 7'şer kilo ikisine birden en son ağırlığı maça girerken çıkarmıştım kendimi flash gibi hissetmiştim :D şaka bir yana güç için çok etkili olmuştu benim için ama güç için ayrıca bulunduğunuz salonda fitness makineları ile ayak antrenmanları yapabilirsiniz güç ve serilik olarak denge isterseniz de Squad çalışırsınız.

@254182 Evde ayak programım squad ve calf rise gibi hareketler var(bunlar setler halinde profyonelce dizayn ettirdim ayrıca ağırlık ile turda var) boşluk(veya ayna) ve ağırlıklı antrenmanı bu gün denerim ayağıma takıp.
Salonda ağırlıklarımız var ayağa takılan.

Tavsiyeleriniz işime yarayacaktır elbet teşekkürler. Marta sonuna doğru Gençler şampiyonasına gitmeyi düşünüyorum maddi engel çıkmazsa. Bu ay Liselerarasına gittim.
Kondisyon için duvar elliğe 50-40-30-20-10 şeklinde azalan tekme atıyorduk bu tavsiyelerinizi deneyeceğim.

Ayağa ağırlık iyi bir fikir gibi.

Peki vücüt yapılır mı ben bu branş dışında ev içi vücüt ağırlığı ve 5-10 kilo ile çalışıyorum.
Eğer, profesyonellikte yol istiyorsan vücüt işini bırak derseniz bırakıp tamamıyla profesyonel olarak bu branşa daha daha fazla odaklanacağım.
Şu an 2 gün müsabaka ve 3 gün normal antrenman gidiyoruz ama yazın her gün çift idman bile yapabilirim.

Ciddi bir hedef koydum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı