Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım IP'lere sınırlama getirildi. Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez hatası veriyor. 2 aşamalı doğrulama yaparken IP adresiniz gözüküyordu.

Hayır zaten öyle bir şey demedim ama Steam abarttı işi iyice her fiyatı kazık. Ama epic bugün gelmiş 20TL'ye Witcher 3 satıyor. Onu kastettim. Soyguncu resmen Steam.

Steam fiyat kazık dediğin dolar 6.95 olmasına rağmen 1.5TL'den yahut 2TL'den alıyor siz olayların farkında mısınız? Artı olarak epic sizi çok sevdiğindne yapmıyor etkileşimi artırmaya çalışıyor ama nafile.

Biri Aral Game diğeri de Steam.

Steam fiyat kazık dediğin dolar 6.95 olmasına rağmen 1.5TL'den yahut 2TL'den alıyor siz olayların farkında mısınız? Artı olarak epic sizi çok sevdiğindne yapmıyor etkileşimi artırmaya çalışıyor ama nafile.
Yok hocam marka takıntısı var bu ülkede. Sırf Steam'den müşteri çekmek için pazarlama taktikleri kullanıyor diye gelip Steam'i gömen mi dersin, Epic'i Allah katına çıkartan mı dersin hepsi var.

PSN'den aldım = 1 PS4.
2 defa Xbox Store = 2 Xbox One
10 defa da kutulu almışımdır = PS3

Çok manyağıyım oyunun. PS4'te bitirdim en sonunda.

Yok hocam marka takıntısı var bu ülkede. Sırf Steam'den müşteri çekmek için pazarlama taktikleri kullanıyor diye gelip Steam'i gömen mi dersin, Epic'i Allah katına çıkartan mı dersin hepsi var.
Hocam ben Epici sevmediğimden falan değil bende seviyorum bu tür etkinlikler güzeldir ama bu pazarın tekelini unutuyorlar herhalde ve birçok oyun firmasının bile yapmadığını steam kendi başına yapıyor.Burda iki tarafında hakkı yenilmez bize düşen fırsatları kaçırmamak ama ikisininde hakkını yememek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı