- Makaleler
- 26
Nokta kullanırsam sıra bildirmiş olmam mı?30 oldu nokta kullanmadığın için.
Nokta kullanırsam sıra bildirmiş olmam mı?30 oldu nokta kullanmadığın için.
İki kere kalıcı ban, e postam banlanmıştı. Ama artık alıştım. Çok da uyarı almıyorum. Ve şimdiki moderatörler gayet iyi. Art niyetli değil. @dogant @Tolga Samet @24099 beğeniyorum ama 134 aynen biraz fazla.30 oldu nokta kullanmadığın için.
Edit: Noktayı ben ekledim ceza yememek için.
Vay anasını bir de ben kendi uyarılarıma fazla diyordum, sen ne yaptın, moderatörlerle aşiret kavgasına giriştin galiba.
Öyle olur ama site kurallarında cümle sonlarına nokta koyma zorunluluğu var. Bu tür konularda sayılar için nokta koymak zorunlu mu bilemiyorum açıkçası. Yetkililere sormak lazım. Sosyal kurallarında bu tür sayı konularında nokta konulmalı diye madde yok.Nokta kullanırsam sıra bildirmiş olmam mı o zaman?
Evet dediğiniz gibi öyle. Sayılarda nokta koyulursa sıra bildirme oluyor. Ceza verilse çoktan verilir ve mesajım düzenlenirdi.Öyle olur ama site kurallarında cümle sonlarına nokta koyma zorunluluğu var. Bu tür konularda sayılar için nokta koymak zorunlu mu bilemiyorum açıkçası. Yetkililere sormak lazım. Sosyal kurallarında bu tür sayı konularında nokta konulmalı diye madde yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.